Предполага се, че професионален танцьор в Strictly Come Dancing ще

...
Предполага се, че професионален танцьор в Strictly Come Dancing ще
Коментари Харесай

Професионалистът на BBC Strictly Come Dancing „случайно потвърден“ за нов сериал от техния известен партньор

Предполага се, че професионален танцьор в Strictly Come Dancing ще се завърне за идващия сериал, като годеницата им се споделя, че „ инцидентно е удостоверила “ новините.

33-годишният Горка Маркес е в шоуто на BBC от 2016 година и неотдавна се подразни, че няма желание да напуща. Съобщава се, че неговата избраница Джема Аткинсън, 39 - която той срещна в Strictly година откакто се причисли - в този момент нервира завръщането му.

Съобщено е, че артистът е „ удостоверил “, че Горка ще се върне за идващия серия, до момента в който разискват грижите за децата. Джема и нейният избраник имат две деца дружно, като двойката родители на четиригодишната Миа и осеммесечния Тиаго.

Говори се, че Джема е „ инцидентно удостоверила “ в към този момент изтрита обява, че Горка ще се върне към Strictly по-късно тази година. Според Daily Mail, тя е написала в обявата в обществените медии: „ В взаимозависимост от колегата на Горка и дали той има сътрудник, според от това къде се намират, той не знае къде се намира. Цялата г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР