Предплатените мобилни услуги са възможност, отдавна наложила се сред клиентите

...
Предплатените мобилни услуги са възможност, отдавна наложила се сред клиентите
Коментари Харесай

Мобилен план по собствен дизайн, или свободата да си с Теленор

Предплатените мобилни услуги са опция, от дълго време наложила се измежду клиентите на мобилните оператори. За това какви са преимуществата пред това да ползваш предплатен проект беседваме с Пламен Николов, Регионален управител продажби предплатени услуги в Теленор България.  

В Теленор оферирате огромно многообразие от абонаментни проекти. Каква е повода да оферирате и предплатени проекти?  

Нашата тактика постоянно е била ориентирана към основаването на пpoдyĸти и услуги, които да дават отговор на съответни потребности. В работата си към този момент 20 години се водим от потребностите на потребителите и от устрема да създадем прекарването им с нашата мрежа в действителност ужасно, употребявайки предплатените ни услуги. Предплатените услуги са удачни както за хора, които се сблъскват за първи път с мобилна услуга, по този начин и за хора, които желаят да имат съгласуваност за къс интервал от време, да вземем за пример на отмора или работейки онлайн надалеч от огромния град. За това имаме предплатени пакети с диалози и интернет, както и такива единствено с интернет. Клиентите ни чакат освен съгласуваност отвред и когато и да е, само че и основни благоприятни условия, като да вземем за пример свободата да избират сами какво да използват  и да ръководят оптимално разноските си. Това е и един от резултатите от COVID-кризата - измененията в живота на хората изостриха потребността от по-прецизно обмисляне.
Перфектно допълващата се комбина от SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G и SAMSUNG Galaxy Buds2 с отстъпка от 150 лева в онлайн магазина на Теленор
Навръх празника на виното и любовта Теленор България предлага още една забавна комбина от устройства със специфична отстъпка, единствено при...
Прочети повече
Предплатените проекти са сегмент, която се радва на непрекъснат интерес. Плащате толкоз, колкото преценявате, че ще употребявате. Това може да значи диалози, SMS-и или огромни интернет пакети с доста включени мегабайти. Зависи от съответните ви потребности за съответния интервал.

Какви предплатени проекти оферирате?  

Решихме да разтеглим опциите пред нашите клиенти, като надградим общоприетите оферти, налични за всички, и дадем свободата да избират проекта си, да го трансформират в придвижване и по този метод да възнамеряват месечните си разноски по най-оптималния за тях метод.

Предлагаме най-общо два типа предплатени услуги. С предплатен проект Теленор клиентът получава несъмнено количество мегабайти или минути за диалози към Теленор или отвън мрежата ни при всяко направено презареждане. При общоприет предплатен проект потребителят има опция за прибавяне на спомагателни пакети с минути за диалози, SMS-и и мобилен интернет, които да се комбинират според от самостоятелните потребности.

Говорите за в действителност необятна независимост във връзка с употребяваните услуги. Можете ли да дадете образци?  
Само 6 аргументи да употребяваме предплатен мобилен проект
Във времена, в които неограничените благоприятни условия ни заобикалят от всякъде, няма по какъв начин да не си спомним за тези не толкоз далечни мемоари...
Прочети повече
Имаме два стартови пакета за гласови услуги – за 8 и за 10 лв.. Потребителят си избира стартовия пакет и след това има два разновидността. В единия вид може да си презарежда сметката и да получава бонуси с 3 равнища, с логичност за повишение на цените и размерите на пакетите. Например зареждаш 10 лева и получаваш 100 минути, 100 Mb и 100 SMS-а. При тази композиция зареждаш заем и бонусите са автоматизирано избрани от Теленор по отношение на наш разбор на навиците и използването на минути и мегабайти на клиентите.  

Другият вид е към общоприетия предплатен проект на Теленор потребителят да прибавя и комбинира разнородни спомагателни пакети, избирайки ги съгласно своите потребности и ползване. Портфолиото от добавки е създадено да дава отговор на самостоятелното държание на потребителите на предплатени услуги и дава опция за прибавяне на спомагателни пакети с минути за диалози, SMS-и и мобилен интернет, които да се комбинират съгласно персоналното желание на клиента. На процедура клиентът самичък избира по какъв начин да наподобява всеки месец проектът му. Този месец да вземем за пример има потребност от повече диалози – тогава прибавя спомагателни минути. Ако иска  повече мегабайти или SMS-и - купува единствено тях. Клиентът, като си построи табиет да прибавя услугите, които му трябват, ще усети какъв брой комфортно е за него и каква независимост му дава.  

Как предплатените проекти на Теленор способстват за удобството на клиентите ви, за какво да ги предпочетат?  

На този въпрос ще ви отговоря още веднъж с образец. Да си напомним какво беше в зората на предплатените пакети - тогава на процедура устройствата се употребиха само за диалози. Днес преживяването за  потребителите на предплатени услуги  се промени – те желаят да стриймват отвред, да разясняват в обществените мрежи, да работят и ръководят бизнеса си онлайн. Да употребява неограничени минути и мегабайти, е част от типологията на актуалния консуматор на телекомуникационни услуги. Дигитализация през днешния ден към този момент значи и развиването на ново потомство умения в метода, по който хората си взаимодействат с технологиите. Въвеждането на 5G мрежата ни в допълнение форсира връзката за всички консуматори и е следващата наша стъпка да помогнем на потребителите да се радват на отлична съгласуваност по метод, който да надминава упованията им.  

Вече загатнах част от преимуществата, които дават предплатените цени на клиентите ни, а това са точно свободата да избират какъв брой заплащат за телефон и интернет всеки месец. На последващо място, само че не и по значимост, е опцията да персонализират месечните си пакети по отношение на своите упования и потребности, без ограничавания, и да възнамеряват месечните си разноски напред във времето. С активирането на спомагателни пакети зареждат колкото желаят от това, което им е най-нужно в съответния миг, и по този метод пестят средства. Тази изясненост и бистрота на изискванията на проекта, цялостният надзор на тарифния проект и независимост на избора се допълват от първокласната ни мрежа, отличена с четири документа Best in Test от umlaut - водещата интернационална компания за премерване на качеството на мобилни мрежи, определяща златния стандарт в бранша.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР