Преднината за консерваторите на канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел -

...
Преднината за консерваторите на канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел -
Коментари Харесай

Преднината на съюза на Ангела Меркел пред социалистите се е увеличила

Преднината за консерваторите на канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила пред противниците им от Германската социалдемократическа партия (ГСДП) се е нараснала, сочат резултатите от нова анкета, представени от ДПА.

Анкетата на берлинския институт "Форса ", осъществена дни след срещата на Г-20 в Хамбург демонстрира, че бурните митинги, съпроводени от принуждение по време на форума не са се отразили на рейтинга на консерваторите. Подкрепата за Християндемократическия съюз (ХДС) и баварския му съдружник - Християнсоциалния съюз (ХСС) доближи 40 на 100 тази седмица, установи "Форса " два месеца преди парламентарните избори.

Показателят на ХДС/ХСС е най-високият след септември 2015 година, когато Меркел отвори границите и в Германия влязоха към 890 хиляди претенденти за леговище. Преди седмица утвърждението на ХДС/ХСС беше с един пункт по-малко.

Според от вчерашното изследване, осъществено от 10 до 14 юли, утвърждението за ГСДП продължава да спада и в този момент възлиза на 22 %. На изборите през септември 2013 година тази партия получи 25,7 на 100 от гласовете, напомни ДПА. Агенцията цитира шефа на "Форса " Манфред Гюлнер, съгласно който ГСДП надали ще може да заличи разликата от 18 пункта до вота на 24 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР