Предложиха ми 500 000 долара за една нощ, но аз

...
Предложиха ми 500 000 долара за една нощ, но аз
Коментари Харесай

Инстаграм сензацията Васи Стоянова: Отказах 500 000 за 1 нощ!

„ Предложиха ми 500 000 $ за една нощ, само че аз отхвърлих ”, разкри най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова, научи HotArena.

Едрогърдата красавица мазета рибата с провокативни фотоси и към този момент има над 1 милион почитатели в обществените мрежи. За съпоставяне, профилите на Григор Димитров и Николета Лозанова остават надалеч след нея.

Официалният профил на тенис звездата е с 855 000 фена, а Николета Лозанова е събрала „ единствено ” 722 000.

„ Непрекъснато получавам неприлични оферти. Канят ме на вечери, желаят от мен да бъда придружителка, само че въобще не им давам отговор ”, споделя хубавицата.

19-годишната петричанка живее в Дортмунд, Германия и постоянно пуска фотоси в профила си в Инстаграм.

Публикуването в тази обществена мрежа се е трансформирало в публична работа за нея и то на цялостен работен ден.

„ Започнах преди шест месеца ”, споделя Васи пред „ България през днешния ден ”. „ Никой не ми е споделил по какъв начин се развива профил в Инстаграм. Не съм се задълбочавала да чета указания. Всичко потегли от единствено себе си. Много съм щастлива от изпълнената цел.

Хобито се трансформира в непрекъсната работа. Прекарвам огромна част от деня си в подготовка на фотоси и видеа. Започнах да изкарвам много пари. Търсят ме разнообразни компании, с цел да ги промотирам. Следващата ми цел е да реализира два милиона почитатели ”.

Чарът на българката се крие в предизвикателните й фотоси. На напред във времето са постоянно гърдите й, които постоянно се оказват и основен воин в разнообразни еротични фрагменти.

Хубавицата споделя още, че е получила предложение да се снима във филм, само че не за възрастни, а по-скоро хорър. Засега обаче отхвърля сходни предложения, защото мечтае да стане детска учителка и да се грижи за децата.

Мераклиите за сърцето на Васи могат да пият по една студена вода, защото от две години и половина е сгодена. Гаджето на хубавицата е руснак, който доста я обича и поддържа, хвали се самата тя.

Иначе хубавицата споделя, че е претърпяла значително компликации в предишното. Животът й е белязан от тежка житейска драма, диря като става жертва на анорексията.

„ Бях станала 35 кг в желанието да съм слаба и да наподобявам като модел ”, спомня си хубавицата. Беше доста мъчно.
Лекувах се дълго време. Моето семейство ми оказа помощ ужасно доста ”, добавя още хубавицата.

Надарената госпожица стана обект на насмешки в мрежата, откакто майка й я похвали за достиженията, само че на нея не й пука. „ Не обръщам внимание на това ”, споделя още хубавицата.

Девойката споделя драговолно и своето кредо за триумфа.

„ Всяко обикновено момиче като мен, може да успее в инстаграм, в случай че има вяра в себе си и е дейна ”, прибавя хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР