София е моя грижа и така ще бъде. Моето притеснение,

...
София е моя грижа и така ще бъде. Моето притеснение,
Коментари Харесай

Фандъкова: Сглобката като експеримент е неуспешен и не трябва да се повтаря

София е моя грижа и по този начин ще бъде. Моето терзание, че повече от половин година не виждам нещо ново, някаква смяна. През всички тези години дружно, с бизнеса, с жителите, променяхме София. Градът има потребност от непрекъснато развиване – във връзка с градския превоз, направихме най-мащабната смяна. Оставихме нови 10 км за създаване на метрото. Това беше една голяма смяна. Метрото трансформира освен градския превоз, само че и кварталите. 

Това съобщи някогашният кмет на София и претендент за народен представител от - Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

Относно реорганизацията на придвижване на бул. " Патриарх Евтимий ", Фандъкова разяснява:  " Този план ми беше показан преди 4 години от Борис Бонев. Аз го поддържах, само че започнахме публични разисквания. Гражданите се включиха и се оказа, че има доста елементи, които би трябвало да се изчистят. Това е конфликтна точка. Двупосочно минават колела и тротинетки с висока скорост, пешеходецът би трябвало да се придвижва на прибежки. Започна да се работи, без да се води разговор с жителите. В разговор могат да се изчистят доста неща преди да стартира да се работи ". 

По думите ѝ близо 50 паркоместата са отстранени. " Изграждането на велоалеи е нещо значимо, само че би трябвало да се обмисли. Аз се отхвърлих от този план, тъй като жителите имат бележки, които би трябвало да се вземат поради ", сподели още тя.  

Постигнахме резултати за София, само че желая да стартираме да работим за страната. Знам по какъв начин работих в обстановка, в която липсва страна. Говореше се единствено за постове и позиции. Когато липсва непоклатимост се пропущат благоприятни условия. Листата на - включва младежи, опитни хора. Ние успяхме да създадем симбиоза сред опита и младите способени хора. Надявам се да има разговор в новия парламент. Да се постави завършек на популизма. Скандалите и разправиите отвращават хората. Надявам се да излязат и да гласоподават, добави още някогашният кмет. 

Сглобката като опит е несполучлив и не би трябвало да се повтаря. Има формула за съдружно ръководство, за съдружна просвета. Това е непрекъснат развой на разговор, в който ти се съобразяваш с колегата. На мен това ми липсваше през тази близо година. Чувах единствено битката за власт от страна на Политическа партия, уточни Фандъкова. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР