Предложенията включват различни комбинации от лaптоп или тaблет, Netbox за

...
Предложенията включват различни комбинации от лaптоп или тaблет, Netbox за
Коментари Харесай

А1 предлага специална оферта за представителите на малкия и среден бизнес, която да им позволи да работят от дома

Предложенията включват разнообразни комбинации от лaптоп или тaблет, Netbox за интернет съгласуваност и Office 365. Достъпът до интернет, включен в пакета, е безграничен, без значение в коя точка на България се намира клиентът. Пакетната yслуга е изключително подобаваща за работещите в обитаеми места с ADSL, LAN или без различна съгласуваност.

Офертата включва 50 GB данни на оптималната скорост, като през първия месец клиентите получават в допълнение още 25 GB гратис. Инсталацията не изисква посещаване от IT експерт или механик, което разрешава на хората да се оборудват сами, спазвайки рекомендациите за прецизна обществена изолираност.

Представителите на дребните и междинни компании могат да избират от лист с гратис предоставяни от А1 устройства от водещи производители като Acer, Asus, Dell, Prestigio и Toshiba. В допълнение, те могат да се възползват и от Office 365, с който документите им се съхраняват в облачна среда. При рaбота с Office 365 от А1 клиентите получават достъп до включените в него софтуерни артикули, които могат да употребяват на до 5 компютъра, както и 1 ТВ пространство за предпазване на файлове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР