ИТН искат промяна на модела на управление на ГЕРБ, ВМРО

...
ИТН искат промяна на модела на управление на ГЕРБ, ВМРО
Коментари Харесай

Нинова към Йорданов: ИТН крепи режима на Борисов и Гешев

ИТН желаят смяна на модела на ръководство на ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и Движение за права и свободи, а с дейности го блокират - те са повода той да продължава. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление по време на разискването на периодите сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета, съобщи организация " Фокус ".

" Малко да поговорим към този момент съществено откакто си поиграхте с времето и търпението на хората. Казахте, че би трябвало време за съществено и устойчиво обсъждане на актуализацията на бюджета. Приехме бюджета на 27-ми. Днес сме 1-ви. Минали са пет дни. Внесли ли сте оферти за промени сред първо и второ четене за пет дни? Внесохте ли? Знаете ли какъв брой оферти има импортирани сред първо и второ. Тук излизате с тезата - би трябвало време. Добре пет дни какво правихте? По ДОО - нищо, нали желаете преизчисляване на пенсиите. Пет дни къде бяхте? Сега викате дайте ни още две седмици. Сега желаете пет дни на плажа в Гърция и народа ще чака. Знаете ли какви други оферти има - едно импортирано от " Демократична България " за земеделските производители. Едно за пет дни и две от Има Такъв Народ - в едното понижават парите в Министерство на туризма за туристическия отрасъл и едно също за земеделските производители ", сподели още Корнелия Нинова.

Невероятно прелестна панорама е по какъв начин ГЕРБ пазят Българска социалистическа партия. Това сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов от парламентарната естрада.

" В предходните парламенти ГЕРБ и Българска социалистическа партия гласоподаваха дружно ", съобщи още Тошко Йорданов. Той уточни, че са лъснали връзките сред двете партии на статуквото.

" По време на първо четене на бюджета заявихте, че сте безусловно подготвени с оферти, изчислени. Къде са? Защо ви трябват още 15 дни да ги внесете? ", попита още Корнелия Нинова.

" Можете да говорите и внушавате, каквото си желаете. Ние държим на обстоятелствата и истината. Има Такъв Народ не съумяха да създадат постоянен кабинет, тъй като се скараха с другите партии на митинга. Г-н Йорданов, може през днешния ден да говорите за двуличие, може да ни наричате, каквито желаете. Само преди седмица вашия водач съобщи обществено: Българска социалистическа партия са най-конструктивната, най-диалогична партия в този парламент. Това е реалност. Има Такъв Народ не съумяха. Президентът реши третия мандат да даде на нас. Ние опитваме всичко допустимо на разсъдък, успокоение и диалогичност да ви кажем: желаеме смяна в правосъдната система, закриване на профилиран съд и прокуратура, смяна в структурата на Висш съдебен съвет - желаеме и подписахме такова нещо. Искаме лечебните заведения да не са търговски сдружения. Искаме смяна в просветителната система и моделът следва ученика да се промени, желаеме смяна на модела на ръководство ", сподели още Нинова.

По думите ѝ в този момент да излизат и споделят, че Българска социалистическа партия е отговорна, че тези неща не се случват. " Това е политическо раздвояване на личността, да не кажа нещо друго, тъй като не запознат съм медицина. Искате на думи смяна на модела на ръководство на някогашните ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация с поддръжката на Движение за права и свободи, с дейности го блокирате. Вие сте повода моделът да продължава да се ръководи. Да не престават да имат това самочувствие тук против мен. Да продължава Борисов да и хока всички. Какъв ви е казусът не знам ", сподели още Корнелия Нинова.

Според нея, когато нещата са на косъм да станат, си търсят причина.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР