Предложените промени в Наредбата за медицинска експертиза са предложени още

...
Предложените промени в Наредбата за медицинска експертиза са предложени още
Коментари Харесай

Д-р Тома Томов: Правим максималното да се реши въпросът с ТЕЛК-овите решения до края на месеца

Предложените промени в Наредбата за здравна експертиза са препоръчани още предходната година. Те са разисквани от специалисти. Предложени са на Националния съвет на хората с увреждания, където са признати, както и на Националния съвет по тристранно съдействие. Това сподели заместник-министърът на опазването на здравето доктор Тома Томов пред протестиращите хора с увреждания, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

" След обнародването им на уеб страницата за обществена досегаемост има постъпили доста оферти. Те се обработват оптимално бързо и някъде хипотетично в края на този месец или началото на идващия, ще бъдат препоръчани “, добави Томов.

Настоящият екип на Министерство на здравеопазването внесе точно тези промени, които са към хората, съобщи още доктор Томов. " Това се случва за първи път и тези четири промени ще допринесат доста точно за хората “.

Д-р Томов се обърна към протестиращите хора с увреждания с думите: " Разбирам ви изцяло. Именно този екип на Министерство на здравеопазването беше този, който внесе, който създаде тези 4 оферти, които бяха утвърдени от Националния съвет на хората с увреждания и оптимално бързо, защото са постъпили извънредно доста рекомендации в хода на публичното разискване, само че има софтуерно време и вие добре знаете, че би трябвало да измине това време, да се произнесат специалистите. Ще се постараем персонално ние до края на този месец или началото на другия, това да се случи. “

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР