Предложените от "Продължаваме промяната" и лично от премиера Кирил Петков

...
Предложените от "Продължаваме промяната" и лично от премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Бомби със закъснител! Караджов разкри поразии на Кирил Петков

Предложените от "Продължаваме смяната " и персонално от премиера Кирил Петков решения за пътищата са бомби със закъснител. Заложена е гигантска рецесия, в случай че компаниите непринудено не продължат да си правят работата, ще се провокира голяма злополука ", предизвести в изявление за Българска национална телевизия министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов.

Той прикани служебният кабинет да направи проверка на работата на държавното управление на Кирил Петков. Караджов повтори тезата си, че след 30 септември страната ще остане без пътно поддържане по виновност на премиера Петков.

По думите му липсва законово съображение въз основата на което да си възстановят договорите. "50 % от средствата са изплатени. Зимна поддръжка може да има, в случай че Конституционният съд да вземем за пример реши да прегледа делото през септември. Няма да може да се прави спешно поддържане след 30 септември. Случващото се е метод да се изолира президентът от процеса на разплащането на тези компании, в случай че имаше длъжностен кабинет, не щеш ли ще има ", добави Гроздан Караджов.

Според него са спрени всички огромни инфраструктурни планове.

"По отношение на Агенция "Пътна инфраструктура " бяхме блокирани от "Продължаваме смяната ", персонално от Кирил Петков ", сподели още министърът в оставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР