Предложението на КЗК за амнистия на сивия сектор в горивата

...
Предложението на КЗК за амнистия на сивия сектор в горивата
Коментари Харесай

На комисия депутатите не се съгласиха с КЗК да има амнистия за сивия сектор при горивата

Предложението на Комисия за защита на конкуренцията за прошка на сивия бранш в горивата не получи поддръжка от парламентарната комисия за битка със сивата стопанска система и контрабандата, оповестява в. " 24 часа ". Припомняме, че Комисия за защита на конкуренцията предложи в секторния си разбор на пазара на горива еднократна прошка като с нормативен акт се даде опция на компаниите да изпълнят условията.
" Не може под мотото на това да облекчиш бизнеса, да регистрираш обекти, които не дават отговор на никакви условия. През предходната година при акции на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата бяха затворени няколко данъчни хранилища поради доста нарушавания. Има и такива с фантомни притежатели. Наистина ли желаеме те да бъдат отворени? Който е нарушил разпоредбите, би трябвало да си носи отговорността ", съобщи ръководителят на комисията Емил Димитров.
Депутатите от комисията предложиха също осъществяване на съвещания сред Комисия за защита на конкуренцията и финансовото министерство по проблема с изписването на цените на горивата върху касовите бележки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР