Предложение за раздаване на подаяния на обща стойност 14 милиарда

...
Предложение за раздаване на подаяния на обща стойност 14 милиарда
Коментари Харесай

Премиерът на Тайланд се сблъсква с управителя на централната банка заради плана за раздаване на 14 милиарда долара

Предложение за разпределяне на подаяния на обща стойност 14 милиарда $ разпали траял месеци спор сред новия водач на Тайланд и шефа на централната банка на страната по решителен въпрос: дали на юг - втората по величина стопанска система в Източна Азия е в рецесия.

Премиерът Срета Тависин сподели, че „ хората страдат “ и високите лихвени проценти повреждат стопанската система. Той приканва Народното събрание да утвърди проект за даване на еднократни заплащания от 10 000 бата ($280) на към 50 милиона жители с ниски приходи посредством цифров портфейл. са нужни за стимулиране на разноските, подкрепяне на бизнеса и бързо пускане на икономическо възобновяване, съгласно министър-председателя.

Но шефът на Bank of Thailand Sethaput Suthiwartnarueput възрази, като твърди, че „ няма рецесия “ и подлага на критика цифров портфейл и други „ краткосрочни “ политики за стимулиране на мястото на дълготрайни структурни промени като възстановяване на продуктивността в поддръжка на застаряващото население на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР