Предложение на кмета Георг Спартански за промени в Разчета за

...
Предложение на кмета Георг Спартански за промени в Разчета за
Коментари Харесай

Промени в Разчета за капиталови разходи за 2023 г. гласува Общинският съвет

Предложение на кмета Георг Спартански за промени в Разчета за финансови разноски на Община Плевен за 2023 година одобриха с болшинство общинските съветници на постоянното си съвещание през днешния ден.

От Разчета се отстранява обект „ Оперативна програма „ Интеррег V-А Румъния – България ”, Договор № 94696/21.08.2018 година „ Военно-етнографски комплекс Гривица ” и средствата в размер на 199632 лева, лични доходи, за актуализация на Договора по осъществяването му № ИРО – 2461/05.02.2020 година Промяната произтича от инструкции, дадени от Управляващия орган и Министъра на финансите, според които личният принос за осъществяването на плана следва да се даде като трансфер от бюджета по сметката на средствата от Европейския съюз.

Със същото решение съветниците поддържат със сумата 10000 лева от Разчета за финансови разноски да се извърши реновиране на площадката в двора на ДГ „ Девети май ” – гр. Славяново, посредством замяна на старите и амортизирани уреди за игра. Детското заведение е само в Славяново, в него се образоват и възпитават 59 деца на възраст от 1 до 7 години.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР