Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Няма шест-пет: Лорд Минчев се прицели в принцеса Кейт и Васи...

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.
Кейт показва благо безчинство


Отличен образец за есенна мода дава брачната половинка на принц Уилиям – Кейт. Нейно Кралско Височество демонстрира усет в множеството си появи, а тук - тъкмо и безогледно реализира връх, който заслужава да се показа. Изборът на цвят, мъчно определим прочее, демонстрира допускане на протокол, само че и благо безчинство, което й подхожда. Кройката ни въвлича в размишления за униформа, еполетите-наметка, които се спускат от раменете, като че ли в действителност идват от времената на Хенри Осми, само че са приспособени за една нежна принцеса. Коланът, копчетата и яката привидно старомодни, в действителност се осъвременяват от ласкавото наличие на Кейт. Харесвам чантичката, прическата и позата на принцесата.
Найденов с тип на салонен шеф...


Бих дал прошка на Кеца и кецовете му, и тирантите му, и смотаните му от време на време панталони. Но през днешния ден, тъкмо през днешния ден, съм изцяло засегнат от опита му да бъде моден. Васил може да има „ черен колан “ по пеене и участия, само че черният колан над панталона е тип фешън обезчестяване, което не мога да понеса. Може би панталоните са взети назаем от Киноцентъра - те са дълги, необятни и дълбоки, въобще да ги връща на Стивън Сегал, в случай че са негови по случайност. Бялото сако трансформира звездата по-скоро в салонен шеф, в сравнение с в някой, завладяващ сцените. Възможно ли е Ивайло да е желал да му изиграе неприятна смешка, изключително като виждам цвета на косите му. Това оранжево напряко става за пиянство - същински сок от морков. Има ли Найденов обособена стая за дрънкулките, висящи отляво и отдясно на визията му? Ако има, дано помести там повече фешън списания и да ги изчете.
Искрата ни споделя играта в мръчкаво


От това момче постоянно ми припламва искрата. Какво да се прави, несъмнено е Телец, щом по този начин ми влияе. Нейсе. Тук търсим стилните гафове, а съществуването им върху артиста е в обилие. Да стартираме от плетената шапка, в която има толкоз романтика, колкото в шепа приспивателни. Цветът идва като че ли от телена ограда пред казарма. Пуловерът са пада първи братовчед по цвят на шапката. Там най-малко има бяла лентичка, едвам отбелязя Искрата да не го обърне от противоположната страна. Като споделих противоположната страна... Всъщност, да обърнем внимание на панталоните, в които е концентриран целият кървясъл рев на вселената, само че пък най-малко мога да призная,че одобрявам обувките. Жалко, че не са имали неговия номер. Целият естетически номер на Искрата е в подбора на цветове, които подхождат повече на евангелистки свещеник, в сравнение с млада звездица.
Асдис, какъв е този капак на главата ти?


След изригване на вулкана Ейяфятлайокутъл по-голямо изригване на глава от популацията не бях виждал. До през днешния ден, когато главата на Асдис Ран е покрита с нещо като галактически прахуляк или вулканична лава. Ех, за какво исландската моделка ми е толкоз добра другарка, че не мога да употребявам други съпоставения. Но, тя ще ми елементарни в случай че нарека това сходство на шапка капак на тенджерка за запарване на вода. Надолу съвсем нямам забележки, в случай че не се вслушам в гаджето, по генезис немец, който ми дудне, че вместо черна, можело да постави алена рокля. Да бе, та да стане напряко една баварска лелка, каквато не си я представям. Гаджето удря още една бира и ме оставя на мира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР