Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Цитиридис идваше у дома, прилича на дядо Стеф...

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.



Забранените облекла на Рачков и Анита. И фотьойл.

Фонът- с цвят на афектиран бидон, откроява още повече яйчено – фосфорно жълтото в дрехата на госпожа Анита. Много ме възбуждат пантофките на същата, с които като че ли подготвя зрял фасул със зеле, кротнала се върху печка Мечта, каквато у дома имахме. Баба носеще същите пантофки, по тази причина сравнението ми е елементарно.

Анитка е съчетала това с бял халат – пази Бог да е визонено палто, както и с поза, която може да има окъсняла ромка на централна гара. Дънките дописват бележника и по мода, в който аз слагам междинен 3, единствено тъй като един път Рачков ме потупа по рамото. Още се церя. Та, като споделих Рачков, той също подценява модата.

Обувките бих подарил на Гришо да играе тенис и да... мачка. Сако и дънки е толкоз износена концепция, напряко да не ми носи бележника си, тъй като ще слага двойка. И единствено да попитам- от кое място взехте този приветлив фотьойл? Имаше сходен в профсъюзния дом на културата на служащите от превоза.

„ Пилето “ Райна, като след пердах с петли?

Накарали един първокласник да каже „ Обичам Райна с мед “, само че това е лаф, на който се смеят единствено наборите ми. Но аз постоянно се сещам за него, когато ми пробутат фотография на известната певица за коментар.

Аз пък обичам Райна с шапка, стига да не е тази на фотографията. Съчетана с явно грубата блуза, тя придава на певицата тип на участник в пердах с петли. Познатата за мен като нежна и уязвима звезда, Райна може да избере по подобаващи комбинации, които да бележит женствеността и. Тук тя се приближава до облиците на някои мрачни дами от мрачни филми с тъмен край. Къде е картечницата, къде са боеприпасите, къде е земянката в която живее... Чакай, чакай, да не би Райна да отива... ресурс?

Мария в жанр Кокоша Нел, само че не напълно

В нашият клуб за отдавнашни другари имаме закачлив поздрав- „ Здрасти, Маре “. Та, здрасти Маре и на теб, в този коледно- новогодишен пейзаж, включващ елха, певица и мрамор. Ботушките не са както в песента червени, те са черни и тормозят взора ми на съботен фешън критик. Черното и празник се връзват единствено в случай че се е споминала свекърва. Шега, блага ми Маре.

Сладкото миньонче на попфолка се е поставила в нещо като състезателен екип, който или е в допълнение изризуван или фабрично е по този начин. В двата случая за мен той няма никаква фешън стойност, още повече че не придава на Мария някакъв необикновен искра. Така както е, може да напазарува в бакалията, да отиде на ситно къдрене или на едра кола маска. Зад нея, чанта от влиятелна марка, изцяло не подхожда на облеченото, даже го опровергава.

Мога единствено да предположа в случай че Коко Шанел може да види това, че няма да е доста удовлетворена. Гаджето ми се обажда от кухнята- какво е това Кокоша Нел? Здрасти Маре, споделих му и на него и разбрах, че светът не е същият.

Преслава- доста плат... за нищо!

Още една кандидатура за Снежанка зървам посредством облеченото от Преслава. Милата ми другарка обаче е направила своя версия на приказната героиня, като е махнала всичко приказно, което може да чакаме. Намирам тази рокля за толкоз скучна, че може да подхожда най-много за коледната нощ на наследница на швейцарска фамилия с шоколадена фабрика.

Има нещо гнило в кройката, не гнило а по-скоро спихнато, нещо изхлузено и неенергично. Нещо като перде на къща, която е запусната и мебелите са покрити в бели чаршафи. В някои такива къщи е осъществявано ликвидиране.

Тук не, несъмнено, единствено естетическо самоубийство, само че тези неща са въпрос на персонален избор. Джобчета, фистони, якичка, харбала и коланче са тежката артилерия на тази излишно усложнена с детайлности дреха. Повечето нашенци биха приели този плат единствено за кичозно спално долни дрехи. Повечето трактористи биха си ушили лятна риза с пай ръкав. Певицата даже наподобява несигурна в случай че вярно разгадавам знаците на стоежа или лицето и.

Цитиридис по пътя на дядо Стефчо

Цитиридис постоянно е бил трогателен със своите комбинации, затвърждаващи типа му на комедиен артист. Но когато стартира да се прави на цирков подобен, аз персонално не го схващам. Ето тук, наподобява на водещ в увеселително заведение със остарели градски песни, където сред Танцувай циганко и О, спомняте ли си госпожо, той афишира номера с дресура на бели зайци и сиви мишки.

За да не бъда празнословен, направете съпоставяне със остарели циркови стратегии и фотоси. Някой си е направил страхотна смешка с него, като го е пъхнал в мишо сиво сако с райе, поставил му е бомбе и както е по едно и също време слаб и пухкав- ето ти в едно Лаурел и Харди.

Панталонът обрисува закръглените бедра, обувките стърчат съвсем чардак а бастунчето едвам прави симетричност сред аксесоарите, с цел да не се разпадне фрагмента. Препоръчвам на Кольо да изтегли заем от естетическия бюджет на стилните банки, като списания и интернет издания, с цел да се отдалечи малко от подхванатия си естетически облик.

Иначе лихвите биха му коствали присмехулни реакци, които ще го отведат в графата на именития дядо Стефчо. Гаджето ме пита- този не е ли идвал у дома? Ами идвал е. Не дядо Стефчо, а Цитиридис.
Свързани вести Модни гафове: Лорд Евгени Минчев унищожи Гала с безмилостна рецензия СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР