Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Гери-Никол с парашутните гащи на баба ми, Галин в розово - мъжете не са каквото бяха и още +

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Терзийска и Монни връщат силата на модата през май

Днес луксът е елегантността са показани от разнообразно трио, всеки  член на което с достижения в персоналния си и бизнес живот. В средата, бизнесдамата на 2017 година Камелия Терзийска изпъква в златно, в навечерието на рождения си ден. Родената под знака на зодия Телец дама чудесно акцентира блясъка, силата и великолепието на този знак, свързван с парите и триумфа. Притежател на известна счетоводна компания, Терзийска е ентусиазъм за клиентите и приятелите си. До нея вляво е стилният император Десизо Монни, чиято бизнес империя се уголемява и продължава да въздейства на милиони почитатели на положителния усет. Десизо Монни впечатлява с костюм от последната сбирка на марката си, като демонстрира, че помпозност и класа могат да бъдат реализирани единствено с два съществени цвята и райе. Съпругът на Камелия Терзийска Илия, също извисява растеж в това естетическо трио,  с костюм от Монни, сбирка Великият Гетсби. Така светското общество последователно се пробужда към красивото, към трендовете, сложени също във краткотрайна карантина през последните месеци.

Гери-Никол с парашутните гащи на баба ми?

Ах, каква нимфа е изхвърлило морето на театралния бряг! Сутиенът от люспи е изумителен, бляска като риба на изсъхнало в тази удивителна фотография. Вече два пъти казахме изумително в тази удивителна рецензия. Ах, в действителност станаха три пъти. Но седем пъти молих се на Бога и седем пъти в Дявола се вричах, че нямам никакво пояснение за повода човек да се облече по този начин. Ама, спрете се апелирам, това не е единствено човек- това е Гери Никол, удивителната Гери Никол. Извънземни коси се спускат като в ария на Мустафа Чаушев а за цвят  като че ли са топнати в река покрай пречиствателна станция. Препаската гълъбо, препаската, напряко ме връща на снимачната площадка на 300 и се чудя 300 дни и триста нощи кому, по какъв начин и за какво е хрумнала тази концепция. Това цигаре, тази кинкалерия, пасмантерия и общата естетическа турбуленция при певицата ме карат напряко да сляза от този „ аероплан ” та даже и без парашут. Сега се сещам за оня лаф от 70-те- На баба ти парашутните гащи. Май такива са и тези на Гери.

Христова да се поучи от Шърли Беси!

Истината е, че доста одобрявам този плат. Меката основа  в цвят капучино, големият мак и тези зелени сектори, напряко ме слагат върху остарялата крачна машина на вуйна ми Глогинка, напуснала този свят, в деня в който си отиде и Брежнев. Тежката, солидна материя заслужава обаче по-добра орис от това, което я е застигнало, още повече, че няма комисия която да откри това шал ли е, пончо или пък блуза, скроявана на пълнолуние от шивачка с осем диоптра очила. Повече виждам този десен за дамаска на отоманка, от тези, които красят всекидневната ви, без да има особена изгода от тях. Освен в случай че не сте същински господар и не сърбате турско кафе по икиндия, до момента в който с баба Хафизе топите бялото сладко в чаша вода. Отплеснах се, апелирам простете, това гаче ли е шал в края на краищата. Йорданка Христова има и великолепието и осанката да понесе сходна фешън задявка, само че за какво не огледа клиповете на Шърли Беси и не вземе някои практични хрумвания от тази икона на английската и международна музика. То, същото се отнася и за Лили, но знаете, че не съм подобен човек. Не мога, како Сийке и не съм от тях, по този начин да се каже.

Падащи звезди по Лепа Брена

В тази ризка, носена от фамозната Лепа Брена е съсредоточено звездно небе, по което се разхожда една фешън отмалялост. Звезди, като рисувани с брокатен лак за нокти, върлуват по плата с ненадеждността на нощни пеперуди, слепнали се като проклинание. Тук като от съветска матрьошка от едната звезда излизат комплекти по-малки звезди, до момента в който всичко това замязя на рой оси, застанали в нещо като формички за сладки. Харесвам небесно синята основа на плата, още повече, когато отдолу под него прозира сутиен, връщащ ме към простора на съседките ми от времето на Модърн токинг. Огромният камък под гушата ме кара да съм сигурен, че не е същински а в случай че е същински, за какво Лепа не отчупи малко парче и на мен. Да кажем- карат и половина. Ако това се случи, ще премълча къдриците, от които с медена приятност капят превърнати в коси момчешки стремежи. Питам се, аз ли не разбирам или към този момент се приема за естествено, само че май тук фотошопът е надминал себе си. Има нещо у югозвездата, което го има и при турската легенда Ажда Пекан, единствено не знам кой е първоизточника. Иначе виждам Брена с кожени дрехи, без несъмнено, да се минава в тези крайности разказани в книги като 50 нюанса… Толкова доста звезди тук а все падащи.

Галин в розово - мъжете не са каквото бяха!

Не е ли облеклото на Галин като една близалка, турена на витрината на суетата. Там всеки да може да допре език и да се отдаде на розовия захаросан усет. Мечти, госпожа Петрова, както споделя остарелия анекдот. Господинът продължава да ни демонстрира бухналите си бедра, изтъкнати още повече от светлите дънки. Те са скъсани навръх коленете, не желая да допускам от какви тъкмо придвижвания, стойки  и дейности. Устничките са напъпили, същински вишни, по-скоро две шипки, щипнати една за друга. Тениската е опияняваща освен тъй като демонстрира едрата мускулатура на ръцете а тъй като съчетава чувството за дамска пижама с бебешко долни дрехи. Каквото и да приказваме, Галин е секси, потвърждават го огромното му чело и дребни очи. Тук очевидно се редуват огромни с дребни неща- огромни мускули, малка…такова, по какъв начин му беше името, че и аз от дълго време не съм виждал сходни неща. Момичето до Гал е в действителност доста красиво, чудя се в коя пицария работи и до какъв брой часа. Прическата е захарен памук, възложен на мощни мъжки ръце а белият сутиен или каквото назовават там парчето плат, припомня на част от небрежно отворено предложено писмо размер А4.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР