Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев за ТелеГАФ: Светкавици порят Норчето, Алиша облечена като от детско блокче, чохено контошче за Кристина и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Сиромахов - да му се слави ризата…

Сиромах човек, жив демон, ще кажете вие пред тази фотография и нищо не може да е по-невярно. Поне във връзка с ризата, облечена от едноименният господин, чието първо име е Иво, мога да дам мнение, че е прекомерно семпла за такава звездна висота. Под глава, съдържаща толкоз комизъм, сценаризъм и харизма, се проточва дълга карирана текстилна повърхност, върху която с идентична наслада може да се реди шопска салата, пиле фрикасе и реване, шахмат и дребни камъчета, като в игри към трафопоста на село. Харесвам криволичещите цветове, които като че ли играят ръченица по ридаещата конструкция на шарките. Не ви ли развеселява кутрето на дясната ръка на господина, върху което липсва дълго отглеждан нокът, потребен по кое време за очи, по кое време за уши, нос и гърло. Позата но незачитан Велик Гетсби може да бъде в идващия сценарен проект на шоуто, стига господинът да може да изиграе самичък себе си. А каква брадичка, разбираш ли, да му се слави името…Амин!

Чохено контошче за Кристина

След приказката Чохено контошче, през днешния ден върша втори прочит на това фразеология. Кристина Димитрова, която постоянно е на половина съумяла в избора на тоалет, е добре премислена в частта с роклята- сребриста, дълга, с необятно деколте, отдолу под което блещука непокътната кожа. Но кожата над всичко това, както споделих ме връща към Чохено-то контошче и аз считам, че това на Кристина е неговата модерна интерпретация. Нека напомня, че сходни платове са били употребявани за кресла или пък цели дивани а в случай че щете даже, плата за роклята сме виждали като пердета в положителни заведения. Огромната гривна не способства с нищо за спектакълността на облеченото. Орлин Горанов- безконечният джентълмен на българското естрадно пространство, е елегантен в своя смокинг. Смятам, че към този момент е редно да бъде поканен за рекламно лице на Десизо Монни.

Светкавици порят Норчето

С какво са хранени тези коси, какво са пили… Вълнолом от русо, облива лицето на Нора Недкова- един брадърски артефакт с благо естетическо значение. Богатият грим не допуска стичащата се по-долу рокля, варираща сред плажна и нощница. Метално синьото не ми вдъхва доверие, изключително с тези черни светкавици, объркващи креативния план и зрителското усещане. Нора, която не е Нова, можеше да си спести този опит, отдолу под който клокочи бомба с естетически механизъм, да не кажа- две! Защо ли пък виждам девойката /която не ми постла легло/, в златистата омайност на един копринен оранж, покрай портокалов сок /с малко водка, схваща се/ и на мигла разстояние до един въодушевяващ залез… И шапки, госпожице Нора, и шапки.

Терзийска блесна в Борисова

Бизнесдамата на 2017 година Камелия Терзийска постоянно е била компас за верните фешън трендове в големия свят на заетите дами. На рождения си ден преди дни, тя сподели безбрежно въображение и посрещна близо 450 посетители с дреха, приветствана от всички. Мястото и мотива позволяваха това искрящо бяло, издигнато от майсторската ръка на София Борисова по този начин, че да притегли внимание и да съобрази разликата сред младоженка и една разчувствана от празника си жена. Харесвам кокетната фризура, меките приплъзвания на кичурите, финото им извайване, търсещо дворцови прилики, без да бъде излишно помпозно. Бижутата, към които присъединявам и очите на госпожата, са подбрани с усет по този начин, че да не се натрапват в белия облак от тафта, дантела и коприна а да са като подбрани от персоналния ювелир на феята на Щастието. Отличен заслужава и брачният партньор на рожденичката- Илия.

Алиша облечена като от детско блокче

Господи, Алиша, толкоз си шарена, би възкликнал Рене от Ало, ало, до момента в който съзерцава тази фотография. И ще бъде прав, тъй като цветовата класификация по Кийс е леко смущаваща, леко наперена, напряко оперена, като дребна сойка, да не кажа квачка. Наистина, в детските цветни блокчета, както и в бонбонките Детска наслада такива цветове изобилстваха, само че въодушевена ли е Алиша от тях или просто е бъркала нервно в дрешника, по какъв начин да знам, по какъв начин да знам. Резедавото якенце е наивно като детска манифестация, а в компанията на лилавото потниче си е цяла детска дискотека от 80-те. Не може доста да се чака от прическата, само че най-малко е в цвета на дънките. Мислила ли е Алиша да си направи прическа жанр Грейс Джоунс- намирам това за нова епоха в предизвикването, нека ме послуша.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР