Предлагаме ви нова, забавна порция от забавните коментари на лорд

...
Предлагаме ви нова, забавна порция от забавните коментари на лорд
Коментари Харесай

Лорд Минчев пусна Гилотината: Мартина Вачкова като полята с горчичен сос, точки и въпросителни мъчат Лолова, Кедъра в модно роднинство с Ру Пол + още

Предлагаме ви нова, занимателна порция от занимателните мнения на лорд Минчев за рубриката му във в. " Телеграф " - " Гилотина "

ЙЪЛДЪЗ НЕ съдебна експертиза НОСИ КАТО ЗВЕЗДА

Няма доста общо сред превода на името на Йълдъз /звезда/ и облеченото от нея. То е неясно, скучно и не отразява изцяло визията ми за жена, която съвсем живее на сцената. Наречете ме недодялан, само че тук даже не признавам правото на избор, тъй като големите звезди въздействат на възприятията и на усета ни, което тук отсъства или е поднесено като филия стандартизиран самун намазана с маджун. Аскетичната ризка, осеяна с бледи, напряко охтичави цветя, извънбрачната им връзка с тена на кожата, с якичката, с претупания фешън сюжет, са нещо, с което може да гледаш новините, да готвиш, да приказваш с комшийката само че не и да държиш микрофон. Черпак- да! Нейсе… Впивам взор в розичката-гердан, нанесла се на чардака на невинността, извисявайки глас надалеч по-високо от фамозната си притежателка. Ако колежката и Буюклиева беше керамична роза, щеше да наподобява тъкмо по този начин. Съседка-кокетка на бижуто и племеница по съребрена линия се явява гривната, чиито черти и цвят припомнят дълго прана и препирана носна кърпичка, в която са намерили покой химикалите на десетилетия хигиена.

ДИАНА СТОЯНОВА В РОКЛЯ ОТ ОБЛАЦИ

Отлична фешън хорова шапка, с присъединяване на топ звездата Мартина Вачкова. Тя наподобява като полята с горчичен сос, поради странния цвят на пуловера, който е с размера на полско фиатче. Щедрата на фешън оферти актриса сервира без сос или друга апетитна заливка сандали, по този начин лъскави и праволинейни, като че ли съм още веднъж на релсите и като че ли още веднъж карам трамвая. Кара я някак си и Александър Кадиев, с риза като свалена  от простора преди ефир и с нужда да бъде върната още веднъж там след предаването. Сивото сако, в цвят „ оли, жива да не бях ”, покрива част от стройната му дрънкулка, попаднала инцидентно в шахмата на останалите. Папийонката има  толкоз неразбираема функционалност, че се двоумя муха ли е кацнала там или възгордял се бръмбар. Модни бръмбари са полазили Асен Григоров, чиято ризка сводничи сред нея и обувките, също с нищожен статус съгласно моята капризна оптика. Диана Стоянова в рокля като видяно от аероплан небе, плува в купестата облачност на естетическото си успокоение и в случай че мога да изтъквам Лили/ту/, роклята е „ Хубава когато идваш, два пъти по-хубава когато си отиваш ”. Прическите, подредени като кроасани на витрина, са коя препечена, коя сурова, само че е събота, дано опростим някои грехове.

КЪНЧЕВ И ХОПКИНС- ПРИЯТЕН МОДЕН ДУЕТ

Истински ефирен благородник, Ники Кънчев се появи подобен и в компанията на дипломат Ема Хопкинс. Макар и по дънки, което наблягаше неговата артистичност, водещият на Вип Брадър смекчаваше това „ позоряващо ” събитие с доста омагьосване и сако, с отлични качества. Външните шевове, въпреки и на мода преди пет години, при Кънчев наподобяват някак на мястото си и носят една церемониалност, която налаганият му до момента усет е потискал. Нейно Превъзходителство посланикът на Англия у нас, е в свежа дреха, която съдържа в себе си есенни чувства, поднесени с подкупваща усмивка и свенливо държание. Скромно синьо украшение се скита някъде в облеченото без да изисква внимание или пък да виси безучастно. С тези дипломатически усмивки, допускам че са си говорили за времето. Вероятно не за това във Флорида.

КЕДЪРА В МОДНО РОДНИНСТВО С районно управление (на МВР) ПОЛ

Толкова доста топлота, искреност и тишина носи тази ти-шъртка. Напомня на разходка в полето, на почивен ден на машинист, на Георги Димитров, прегърнал детенце на протъркана двулевка. Тишърт, като една човешка длан, само че по-голяма тя не ни е нужна. Тишърт- лирика, текстилен Пушкин и Маяковски, който в случай че беше написал Стихове за една телевизионна тениска, можеше да се прочуе надалеч повече и по-трайно в сравнение с стиховете си за руския паспорт. Облеченото от Камен Алипиев постоянно има принадена стойност, тъй като той го носи със храброст и самочувствие, годни за същинските звезди. Смятам, че с сходна горделивост Майкъл Джексън е носил пижамата си а Ру Пол- перуката си. Няма нито грам подигравка в думите ми, единствено пейзажи и гледки от разнообразни ъгли. Не сте ли съгласни с мен, че Кедъра има международен усет, носейки тази жълта гривничка. Пластмасова, с надписи, които издават секрети послания. Нещо като кодовете на Леонардо, само че с кухненски подтекст и смисъл. Жълто, като краищата на човката на малко пате. Гривничка! Част от паничка бонбони детска наслада, с преобладаващо жълто. Кеф! Цвят от кедър и още нещо. Ще мина другарски граници в случай че отида в прическата, която заслужава малко повече внимание, само че не от мен а от коафьор. Така е като Алипиев не ми се е обаждал към този момент трета година.

ТОЧКИ И ВЪПРОСИТЕЛНИ МЪЧАТ ЛОЛОВА

О, спомняте ли си госпожи, бърборят шапките на двете миловидни дами, едната от които е Боряна Баташова. Цветна, като украса в моминска стая, даже като такава в чакалня за незрящи, роклята на Баташова е едно завръщане в бъдещето, само че единствено при положение, че това бъдеще е неразбираемо. Шапката-истинско НЛО е кацнала на главата по този начин, че в случай че госпожата се наведе в предкралски реверанс, натрупалата се дъждовна вода ще намокри обувките и. Които, популярност Богу, не се виждат. Обеците са като пътен знак, само че не указват нищо особено, като се изключи че могат да значат и позсказване за наближаващо кръгово. Без очила счетох Лолова за Йорданка Христова, само че след това стана ясно, че само роклята ме е подвела. Напоена с точки, тази рокля е острова на многоточието, само че при липса на най-малко една запетая, разбирам за какво дизайнерът не е могъл да спре. Шапката е един водевил, в който няма пролог, ревю и умозаключение. Стоп! Заключение има и то е моето- Татяна Лолова може да си поръча рокля на въпросителни или тирета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР