„Предлагам Новак Джокович за почетен председател на партия „Възраждане“. Това

...
„Предлагам Новак Джокович за почетен председател на партия „Възраждане“. Това
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Предлагам Джокович за почетен председател на „Възраждане“

„ Предлагам Новак Джокович за почетен ръководител на партия „ Възраждане “. Това е прелестна концепция, индивидът е доста авторитетен и пасва на тези хора, които злостно спекулират със страховете на хората “. Това съобщи пред БТВ доктор Мирослав Ненков, анестезиолог и някогашен длъжностен министър на опазването на здравето.

„ Оказва, че се обществото търси емпатия в здравните експерти на първа линия, а не им показва такава. Какво значи аз съм срещу всички ограничения? Против кои ограничения? Най-вълнуващото в диалозите с тези хора е, че те не желаят зелен документ, ваксина, обществена отдалеченост, детето им да се изплюе, тъй като това е безпределно травматично – без значение, че децата го вършат постоянно един против различен, без никакъв мотив. Това е доста плашещо “, съобщи ръководителят на Българското научно сдружение по фармация проф. Георги Момеков.

Според доктор Ненков у нас ограниченията изобщо не се съблюдават даже и в мекия им вид, в който са написани у нас.

„ Второ, вирусът твърдо елементарно се предава. Трето, неимунизираните хора са по податливи на вируса. Непрекъснато слушам по какъв начин в Германия, която е 80% имунизирана, какъв брой доста хора се разболели през днешния ден. Да, те са се разболели, само че не са влезнали в болница. А тези, които са влезнали в болница не са стигнали до интензивното поделение. Ето това е концепцията на имунизацията “, добави още той.

По думите му още в самото начало посланието за това какво прави Коронавирус имунизацията е било сбъркано.

„ 6,9% от умрелите с COVID-19 за последните 14 дни в страната са били имунизирани, 93% са неимунизирани. Не разбирам какво повече има да се разисква повече по въпроса за имунизациите, като в България потвърден случай за директна увреда от този тип ваксини нямаме “, съобщи доктор Ненков.

Според проф. Момеков има „ доста хора, които към момента са лишени от достъп до истината, тъй като не знаят по какъв начин да създадат литературна информация и получават наготово смляната информация, която обществените мрежи са дали на създание, което няма човек да мисли “.

А съгласно доктор Ненков зеленият документ би трябвало да бъде затегнат, с цел да има смисъл.

„ В сериозни времена няма решения на властта, от които да са удовлетворени всички “, добави той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР