Предлагам на лидерите на другите партии да се дръпнем назад“.

...
Предлагам на лидерите на другите партии да се дръпнем назад“.
Коментари Харесай

Борисов: Предлагам на лидерите на другите партии да се дръпнем назад



„ Предлагам на водачите на другите партии да се дръпнем обратно “. Това сподели през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция на ГЕРБ, извършена през днешния ден в централата на партията. Това е първият формален политически коментар от страна на партията, която завоюва предварителния парламентарен избор, провел се в неделя.

„ Моите предложение са няколко “, сподели още той.

„ Първо – кой е с Путин и кой е против него, кой е на страната на Украйна и кой не е. Нека това да е първата тематика, по която ясно да заявим позициите си “, сподели той.

Борисов заподозря, че поради екрана на машините за гласоподаване, доста хора са дали своят вот с опцията „ Не поддържам никого “ простъпка и сподели, че не му се има вяра толкоз доста хора да са избрали тази алтернатива.

Във вечерта на изборния ден, след неговия край, ГЕРБ разясниха единствено с едно изречение хода на вота, като посъветваха политиците да мислят, преди да приказват.

„ Продължаваме промяната “ към този момент обявиха, че не биха взели участие в коалиция с ГЕРБ и ще бъдат съпротива –

„ Демократична България “ обявиха същото, като разясниха, че откакто ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ са свалили държавното управление „ Петков “, е редно в този момент да ръководят дружно.

Българска социалистическа партия също, че няма да вземат участие в коалиция с ГЕРБ, а малко преди изказването на партията на Борисов, Корнелия Нинова разгласи, че …
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР