Преди седмица стана ясно, че един от подаръците, които Бен

...
Преди седмица стана ясно, че един от подаръците, които Бен
Коментари Харесай

Вижте яхтата, за която Джей Ло и Бен Афлек плащаха над $1 млн. на седмица

Преди седмица стана ясно, че един от подаръците, които Бен Афлек направи на Дженифър Лопес по случай нейния 52-ри рожден ден, е сантиментална отмора, почнала в Сен Тропе, която последователно мина през целия Лазурен бряг, напускайки рамките на Франция, а сега продължава с цялостна мощ на италианския остров Капри, където бяха снимани дружно единствено преди няколко дни.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Вижте яхтата, за която Джей Ло и Бен Афлек плащаха над <br> млн. на седмица

И тъй като някои хора споделят, че от време на време огромните жестове свидетелстват за силата на любовта, криеща се зад тях, ние взехме решение да проверим какъв брой безрезервно артистът обича певицата, дала му втори късмет след края на първия им романс преди 17 години, измервайки я чрез средствата, с които е подготвен да се раздели, с цел да направи половинката си щастлива, написа life.dir.bg.

И по този начин, тяхното пътешестване стартира с полет на борда на първокласен частен аероплан Bombardier Global 7500, отвел ги от Съединените щати до Европа, който коства почти 200 хиляди $. Пристигайки на Стария континент, двойката, известна като " Бенифър " се качи на изумителна мега яхта, носеща името " Валери " чиито внушителни размери като нищо биха предиздвикали човек да я съпостави с круизен транспортен съд. Именно на нея те отпразнуваха персоналния празник на изпълнителката на шлагера " Love don " t cost a thing ", който тя означи, публикувайки в персоналния си Инстаграм профил съкровен кадър в обществената мрежа, запечатал я в обятията на звездата от " Пърл Харбър ".

Официално плавателният съд побира 14 посетители, които могат да отседнат в седем извънредно удобни каюти и един цялостен апартамент, както и 24 души екипаж, които да се настанят в кабините, отредени за личен състав, ситуирани на горната и долната палуба. Сред множеството му улеснения попадат няколко обособени къта за отдих, както и такива за слънчеви бани, СПА център с пространства за масаж, огромен салон за осъществяване на събития, разполагащ с голям автоматизиран роял във футуристична форма, който може да свири познати мелодии самичък, бар, добре оборудван финес и кино зала. Освен това, на другите равнища са ситуирани няколко открити басейна и джакузи, а на главната палуба има и площадка за хеликоптер.

Вътрешността на яхтата е проектирана по сходство на емблематичния лондонски хотел " Claridge ". Тя има няколко трапезарии, част от които външни, с цел да могат гостите да се любуват на гледката, до момента в който се хранят. Кухнята е с съвременни уреди от неръждаема стомана, а всички спални пространства са обзаведени с огромни кревати и имат лични бани и тоалетни. Гостите могат да се придвижват сред етажите чрез вътрешни и външни стълби или да употребяват асансьор.

Чуждестранната преса предава, че цялото това наслаждение коства на Афлек малко над един милион щатски $ на седмица, които обаче той явно с наслада дава, с цел да засвидетелства любовта си към Лопес. В. " Daily Mail " шеговито написа, че в случай че в даден миг той стартира да изпитва финансови проблеми, Лопес постоянно може да му се притече на помощ, защото нейното положение се равнява на съвсем 3 пъти повече от неговото, а точно 400 милиона $.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР