Преди седмица се погледнах в огледалото. И реших, че е

...
Преди седмица се погледнах в огледалото. И реших, че е
Коментари Харесай

5 наистина важни причини да започнете да спортувате точно сега

Преди седмица се погледнах в огледалото. И взех решение, че е време да направя нещо особено за себе си. Започнах с смяна в метода си на хранене. Обикновено заран не закусвам, само че в този момент си подготвям богато на протеини ядене.

Посъветва ме един другар. Дори, когато съм в офиса, обръщам внимание на това, което хапвам. И постоянно поставям шише с вода на бюрото, с цел да не не помни да хидратирам организма, което е извънредно значимо в жегите.

И защото знам, че не е значимо единствено менюто, само че и придвижването, трябваше да потърся нещо, което да ме завоюва. Защото, да ви призная почтено, не съм огромна почитателка на фитнес упражненията.

И открих 5 съществени аргументи да стартира да спортувам тъкмо в този момент. Споделям ги с вас, тъй като знам, че търсите, същото като мен – ентусиазъм, с цел да започнете да се грижите малко повече за себе си.

Първата причина е, че няма потребност да търсите нещо особено, което да ви стимулира. То към този момент е основано и се предлага изцяло гратис. Става въпрос за новия мастър-клас на Samsung България - Александра и Даниел Петканови, под вещото управление на Сами Хосни, ни оказват помощ да влезем във форма. Мастър-класът е част от акцията, която Samsung неотдавна започва - поредност от безвъзмездни онлайн-курсове, основани в партньорство с сполучливи български влогъри и известни специалисти в разнообразни области. Изгледайте видеото с Дани и Алекс Петканови и се заредете с готовност за подготовка вкъщи, в парка, в планината, на плажа. Аз одобрих предизвикването.

Има вид за напреднали и за начинаещи, просто би трябвало да прецените къде сте вие. Сами Хосни е един от най-вдъхновяващите и обичани фитнес инструктори у нас, лайф коуч и нутриционист.

Освен това, в забързаното ни всекидневие, атрактивно е това, което прави живота ни по-лесен. А, в случай че в допълнение е и „ модерно “, няма причина, да не посегнем към него. Говоря за технологиите. Семейството на Samsung Galaxy предлага многообразие за всеки консуматор – мултифункционални устройства с атрактивен дизайн. Защото през днешния ден телефонът е и аксесоар. Палитрата от десени на серията Galaxy S20 неотдавна се обогати с нов атрактивен цвят - GalaxyS20+ в алено!

Технологиите – точно това е втората причина да стартираме с тренировките – в случай че до скоро говорехме за „ софтуерен детокс “, през последните месеци осъзнахме, че технологиите в действителност ни оказват помощ да бъдем по-пълноценни. Можете да живеете здравословно и да имате най-хубавата грижа за положението на организма по време на подготовка, с помощта на Samsung Galaxy Watch Active2, последното попълнение в портфолиото умни часовници Galaxy. Той разрешава на потребителите да живеят по-добре посредством дребни, само че обилни ежедневни промени – от реализиране на цели като брой часове сън на денонощие, през фитнес тренировки и ръководство на напрежението, до дейно осъществяване на разнообразни задания от работния график. Galaxy Watch Active2 добавя метода на живот и ви поддържа там, където имате потребност. И всичко това в стилна и елегантна форма – съвършен аксесоар за китката ви. С приложението Running Coach можете да следите скоростта на тичане в действително време и да се наслаждавате на най-различни стратегии, с които елементарно да постигнете задачите си.



Третата причина да започнете с тренировките е музиката. Наслаждавате се на обичаните си части, до момента в който влизате във форма. Супер готините слушалки Samsung Galaxy Buds+ могат да ви доставят незабравимо аудио-изживяване: с двупосочни динамични високоговорители за мощен бас и кристално чист и уравновесен тон, както и задоволително дълъг живот на батерията за нехайно наслаждение. Благодарение на контрола на силата на фоновия звук, новите слушалки са лесни за прилагане на всички места, без значение какво мобилно устройство употребявате.

А ето я и четвъртата причина. Можете да гледате тренировките на своя неповторим Samsung Galaxy Tab S6 Lite - моден и наличен таблет, с огромен екран, тъничък и стилен панел, а и идва с включен в комплекта S Pen с освежен образ. С усъвършенствания акуратен стилус можете небрежно да отбелязвате кои извършения от дневната ви подготовка са изпълнени. А в работното ви всекидневие един път за постоянно ще се откажете от досадните бележници за водене на мемоари по време на срещи. S Pen е подобаващ за бързи бележки, в случай че сте на крайник и ли в дълга делова среща. С размер от 10,4 инча и тясна рамка, дисплеят на Galaxy Tab S6 Lite впечатлява с размера си. Лек, с стилен дизайн, таблетът е съвършен както за работа, по този начин и за гледане на видеоклипове и филми.

И не на последно място – петата причина. Всяко изпитание си коства. Ще изглеждате по-добре, ще се чувствате по-добре, по-щастливи, секси... Какво чакате още? Опитайте и споделете – начинаещи или напреднали? Дани или Алекс? Приемете предизвикването и започнете още в този момент!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР