„Преди появата на Фейсбук само близките ни знаеха колко сме

...
„Преди появата на Фейсбук само близките ни знаеха колко сме
Коментари Харесай

ФейКбук!!!

„ Преди появяването на Facebook единствено околните ни знаеха какъв брой сме тъпи. “

Мъдрост от Facebook

Кое е истина, кое полу-, кое - чиста неистина... Кой ти гледа истината във Facebook, значимото е ваучър да става!

И Тръмпи кълве на подправени вести. Американският президент се изрече за митингите на "жълтите жилетки " във Франция и подлага на критика сътрудника си Еманюел Макрон. Това подразни външния министър, който сподели на Тръмп да не се бърка във вътрешните работи на Франция. Американецът написа, че "жълтите жилетки " скандирали "Искаме Тръмп! " А френският министър отговори, че до момента не е чул протестиращите да скандират на британски.

Впоследствие се оказа, че виковете "Искаме Тръмп! " са отпреди няколко месеца, когато милиадерът посети Лондон. Без да обърне внимание, че виковете не са на френски, Тръмп е повярвал на подправена вест, че това са фрагменти от митингите във Франция.

Абе щом Тръмп може, за какво и ние да не можем? Да имаме вяра на неистини, на тъпотии и на всевъзможни осведомителни изкривености, имам поради.

Ето ви нещо напълно прясно, в този момент си го измислих, и ще ви го пусна и във Фейсбука. Пардон - във ФейКбука.

Цветомила Мулева е родена в Полски Тръмбеш, със приблизително обучение, приключила е тридневен курс на БЧК за оказване на първа помощ. След като в продължение на 10 години работи в Университетската болница "Джордж Вашингтон ", Вашингтон, окръг Колумбия - като старша здравна сестра, към този момент 25-годишната, отдадена на високохуманната си специалност, полскотръмбешчанка се завърна вечно в родния си град. Тя ще работи в Еднопрофилната болница за интензивно лекуване (ЕБАЛ) в града дружно с баба си - милосърдната сестра, редови войник от запаса на втори краводерски полк Тутка Мулева и майка си - старша сестра Кичка Мулева.

"Ще сляза по стръмната стълба надолу в приходите си, само че пък ще се възкача на престола на българщината ", били първите думи на Цветомила при слизането й от самолета в Букурещ заради неспособност да кацне във Варна поради мъгла. "Искам да оказа помощ на България да се възроди ", добави тя.

На журналистически въпрос с какво я е привлякла назад родината, Мулева сподели: "С огромната непоклатимост и светлото евроатлантическо бъдеще на страната. "

Първоначално тя ще бъде назначена с шестмесечен изпитателен период, след което- при положителни резултати, и на непрекъснат трудов контракт на минимална заплата.

Стига с вестникарски подбив. Да се върнем към действителностите на ФейкБука:

"Това е доцент Иван Синев, изобретател на "Принципа на Синев за проникването и разпространяването на материята в черни дупки. Доц. Синев отхвърля работа като астрофизик в НАСА, както и на предложение на ЦЕРН. Решава да работи за 20 000 пъти по-малко пари в Българска академия на науките... "

"Това е проф. Д-р Сашка Ганева от Сливница. Работила е за НАСА. Проектирала нови наночастици, способни да подобрят ранната диагностика на болесттите. Върнала се е да работи в Българска академия на науките за 2000 пъти по-ниска заплата, само че никой не приказва за нея, тъй като не е плеймейтка... "

Така-а-а-а. Чете българинът и има вяра какъв брой хубаво е станало в България, та бежанците ни се връщат, а пък той нещо не е схванал, нещо е обратно с материала.

Ама те и публицистите кълват до степен да ретранслират сходни нелепици.

Стигна се до такава степен, че в предаването "На Кафе " Гала и Кристина обсъждаха въодушевено "успелите " българи, завърнали се от чужбина, без да подозират кои в действителност са те на фотосите.

А те, както след това се посочи, били известни порноактьори и порноактриси...

Не ме гледай жалко, българино!

Спри да вярваш на такива евтини трикове. Нещо повече - откажи се да слушаш по какъв начин Марешки можел да поевтини горивата.Или че Патриотите ще вдигнат приходите. Че Бойко ще ни вкара в Шенген...

Кажи "Стоп! " на скоротечния развой на затъпяване.

Най-късно до изборите.

Защото има заплаха да рециклираш старите ментета.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР