Преди повече от 10 години, когато продадох и изгубих всичко,

...
Преди повече от 10 години, когато продадох и изгубих всичко,
Коментари Харесай

Мики РУРК | Имах всичко и всичко пропилях

 20

Преди повече от 10 години, когато продадох и изгубих всичко, което имах – и приятелите си, и моторите си – моята жена ми сподели: " Ако остана с теб, още веднъж ще стартира с опиатите. Ти ме убиваш със своето своенравие! ". Тя беше права. И си отиде. Плаках като дете, умолявах я да не си потегля. Дори си отрязах кутрето, с цел да не си отиде. Обикалях из стаите, а кръвта шуртеше от мен като от заклано прасе. Но вижте в този момент – пришиха ми пръста назад!

Загубих своя дом, жена си, доверието, обкръжението. Загубих си душата. И останах самичък. Телефонът престана да звъни. Живеех с по 200 $ на седмица. За пръв път от доста години, се постановяваше самичък да пазаря в супермаркета.

Най-добре се усещам измежду хората от улицата. Ето, да вземем за пример, моя водач. Познавам го от 15 години. Преди да стане мой водач, той е ограбил банка. Затова е бил в пандиза. Ето такива хора одобрявам аз!

Много дълго време всичките ми пари отиваха за психотерапевт. Първите две години, ходех при него три пъти седмично. После два пъти, а в този момент – един. За 6 години съм пропуснал единствено две срещи с него.

 24    25

Аз в действителност нямах детство. Отчасти поради това, че съм работил на практика през целия си живот. Но и по други аргументи. Когато станах прочут, се почувствах като балистична ракета. Не бях слизал от мотора си цели 10 години. За мен детството и заниманието продължаваше.

Относно дамите - от дълго време минах през интервала, когато не желаех да осъмвам с жена и бях подготвен да се гръмна по тази причина, че съм останал с нея до сутринта. Такива неща не си ги разрешавам към този момент. Моят дом в този момент – той просто е примерен манастир.

Критериите ми за женска хубост са елементарни. Това е като при покупка на кон – не одобрявам дебелите шии и късите крайници.
Спортът постоянно ми е доставял повече наслаждение, в сравнение с киното. Обожавам спорта. И бих желал да се опитвам в нещо по-различно в този момент, а не когато пристигна време за старческия дом. Господи, когато си над 40, с какъв спорт можеш да се захванеш? Риболов, вероятно?!

 26    27

Промених се. Но вътре в мен има нещо, което в никакъв случай няма да се промени. И в случай че даже за секунда отслабя хватката, пъкълът в мен ще избухне.

Боксът доста мощно повлия на външния ми тип. Когато трябваше да ми поправят носа, докторите взеха хрущял от ухото ми, тъй като в моя нос просто нищо не беше останало.

Кинобизнесът – това е купчина конски фъшкии. Всичко е заблуда. Познавах отлични артисти, които в никакъв случай нямаха работа. Познавах момчета, сегашни звезди, само че те не можеха да изиграя добре даже говорещо лайно в детско зрелище. Затова нямам почитание към киноиндустрията. Уважавам само парите, които ми заплащат.

 34    29

Жената е доста по-силна от мъжа. Когато жена ти каже: „ Край, всичко свърши! ", това в действителност e краят. Мъжът постоянно ще се търкаля в краката й, с вярата да си я върне. Аз се търкалях. И някак си бях благополучен.

Хората доста се опасяват от тишината. Страхуват се до гибел, тъй като не знаят какво значи тя. Аз обичам тишината. Тя е потребна.

 37    36

Снимки: pinterest.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР