Преди почти месец шеф Андре Токев сключи сделка с районната

...
Преди почти месец шеф Андре Токев сключи сделка с районната
Коментари Харесай

Затвор, ама друг път: Вижте защо Андре Токев е на свобода

Преди съвсем месец началник Андре Токев подписа договорка с районната прокуратура, откакто бе заловен да кара пийнал, само че към момента е на независимост. Причината е техническото време, което съдът би трябвало да изчака по закон. " Само хора, които са арестувани под стража, се вкарват в пандиза незабавно след привършване на делото ", съобщи пред " България през днешния ден " юрист Денислав Асенов.

При инспекция на Главна дирекция осъществявания на наказванията потвърдиха, че Андре " не се намира в местата за отнемане от независимост, тъй като присъдата му не е приведена в осъществяване ". Интересното е, че началник Токев няма и мярка за неотклонение сега, до момента в който влезе в кауша, е свободен като птичка. Това е по този начин още веднъж поради закона, който гласи, че от края на делото до влизането в действие на присъдата ограниченията за неотклонение отпадат. Този факт е в ущърб на кулинарния мастър, защото, в случай че имаше мярка домакински арест, тези към този момент над 20 дни щяха да му бъдат приспаднати от присъдата.

От друга страна, притежателят на няколко ресторанта в центъра на столицата ще има време да даде насоки на подчинените си и да се погрижи за заведенията си, до момента в който търка наровете. Токев беше спрян от полицията на 31 октомври след сигнали на жители на тел. 112 за пикап по джанти, който криволичи рисково по Околовръстното шосе на София. Още с приближаването до автомобила униформените забелязали, че три от гумите на колата са спукани, а едната даже я няма.

Кадри в медиите демонстрираха по какъв начин Токев кара близо километър единствено по джанти, а най-после едната даже се възпламенява. Самият Токев обществено се извини в персоналния си профил във фейсбук за случката на Околовръстното
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР