Преди по-малко от седмица певицата и актриса Биляна Лазарова стана

...
Преди по-малко от седмица певицата и актриса Биляна Лазарова стана
Коментари Харесай

Биляна Лазарова показа бебчето и щастливия баща навръх мил празник

Преди по-малко от седмица певицата и актриса Биляна Лазарова стана майка за първи път. С щастливата новина се похвали самата тя в story в Instagram " Добре пристигнал, мой дребен ангел ", написа тя на британски, което даде опция за интерпретация дали въпреки всичко детето не се споделя Ангел.

Виж още: Арапя – мястото, на което щастливото семейство Шопови се отдаде на отмора

Всъщност за това имаше индикации още преди раждането. На бебешкото празненство, което тя провежда, на доста места беше изобразена буквата " А ", което ни кара да си мислим, че точно с тази писмен знак стартира и името на детето. Впрочем с " А " стартира и името на бащата, Ангел.

Виж още: Григор Димитров е инфектиран с ковид

Е, точно той отпразнува своя първи ден на бащата. В Западния свят празникът е на 21 юни. Именно със фотографията по-долу беше маркиран денят, като това е и първата фотография на бебето, която Биляна разгласява.

Виж още: Повод за горделивост: Симона Загорова приключи, ето с какви оценки се дипломира

На фрагмента се вижда, че наследникът им е завит с дизайнерски шал или одеялце, а бащата на детето го подарява с топла целувка. От story-тата на Биляна виждаме още, че действието се развива в заведение. 

Виж още: Родопи, Созопол, Пирин... Популярните българи, които избраха България за своята отмора

Именно в story Биляна съвсем ежедневно прави почитателите си очевидци на нейното възобновяване след раждането. Оставаме с усещане, че всичко върви тъкмо по проект и напълно скоро Биляна ще успее да се върне на снимачната площадка и да продължи с плановете си.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР