Преди по-малко от седмица Григор Димитров официално потвърди връзката си

...
Преди по-малко от седмица Григор Димитров официално потвърди връзката си
Коментари Харесай

Какви корекции си направи новата любима на Гришо

Преди по-малко от седмица Григор Димитров публично удостовери връзката си с милиардерската наследница Лолита Османова - щерка на съветския олигарх Елдар Османов, управляващ сполучлив бизнес в областта на енергетиката. За връзките сред първата ни ракета и русокоската се заприказва по време на тенис шампионата във Виена, състоял се през октомври т.г., откакто тя бе видяна в ложата на спортиста, откъдето гледаше представянето му в надпреварата. Тогава наличието ѝ на корта роди голям брой заглавия в международната преса, твърдящи, че двамата са дружно.

Така след няколкодневно безмълвие по тематиката, българинът разкри, че изказванията са истина. Стори го с тяхна обща фотография, която качи в персоналния си Инстаграм профил като 24-часова история. Разбира се, преди още отминалостта на фрагмента в платформата да изтече, той се озова на всички места. На него те театралничат в Анаси - един от най-прекрасните средновековни градове във Франция, застанали на " Моста на влюбените ", на който влюбените от целия свят се стичат, с цел да заключат алегорично любовта си с катанец.

Съвсем естествено, след появяването на изображението, за положително или неприятно, светлините на прожекторите се насочиха към Лолита, а редица издания започнаха да ровят в предишното ѝ, търсейки любопитна информация за новата половинка на Гришо, която да показват на своите читатели. Ето по какъв начин стана ясно, че преди няколко години кръстената на героинята на Набоков младата дама, работеща като изпълнителен шеф на списание за първокласни артикули, издаващо се на съветски и британски език в 7 страни, се е подложила на козметични процедури, с чиято помощ е подобрила външния си тип, написа dir.bg.

Промяната на облика ѝ се случила след развода ѝ с Гаспар Авдолян - наследник на арменския милиардер Алберт Авдолян, който е притежател на телекомуникационна компания. Тогава тя се е подложила на ринопластика, с която освен е изтънила носа си, само че също по този начин е коригирала върха му. На фотографии, снимани преди сватбата ѝ, която се е състояла през 2017 година в " Dolby Theatre " в Холивуд, известен още като Домът на премиите " Оскар ", ясно се вижда, че има разлика във формата на обонятелния ѝ орган. Освен това тя е добавила филъри в устните, само че за разлика от доста други дами, стремящи се към " съвършенство ", не е прекалила.

Твърди се, че трансформацията си Османова е доверила в ръцете на един от най-опитните пластични хирурзи в Бевърли Хилс, който се грижи за положителната визия на значително от известните дами - представителки на международния шоубизнес.

Самата Лолита също е почитателка на тениса, на който дължи страхотната си фигура, а преди време даже се е занимавала професионално с него. Запознати настояват, че геният ѝ бил в действителност обещаващ, до момента в който не е претърпяла тежки травми, отказали я от кариера в спорта. Въпреки това, от време на време тя към момента хваща ракетата, припомняйки си остарялото занятие. Всъщност, съгласно задграничните таблоиди, тъкмо по този начин се среща с Димитров - среща го на кортовете на " Monte-Carlo Country Club ", където хасковлията постоянно тренира.

Съществуват клюки, че познанството им е отпреди няколко години и точно Османова е повода за раздялата на българската звезда с певицата Никол Шерцингер. Няколко уеб страницата писаха, че двамата пазели в загадка възприятията между тях, чакайки да настъпи комфортния миг, в който да ги разкрият.

Все отново брачният живот на 25-годишната красавица с Авдолян завърши едвам след една година, макар че венчавката им струваше общо 13 млн. щатски $, като единствено цветята за церемонията възлизат на половин милион. В сумата влизат още хонорара на Лейди Гага, пяла пред очите на 800 присъстващи, превъзходната 50-килограмова рокля на булката, дело на Зухаир Мурад, впечатляваща 10-етажна торта и какво ли още не... Интересен факт е, че младоженците изпращат по пощата не елементарна хартиена покана до гостите, а черни кутии, всяка от която съдържа имитация на статуетката " Оскар ", писалка, игрални чипове и златни плочки с имената им. Събитието е толкоз грандиозно, че е оповестено за женитба на годината.

Само че малко повече от 12 месеца по-късно Лолита и Гаспар приключват съюза си. Тогава тя се отдава на пътешествия и ваканции по целия свят и стартира да води персонален фешън блог. Макар да има имение край Лос Анджелис, от няколко години тя живее в Монако и повода за това към този момент е известна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР