Преди по-малко от месец Светлана Гущерова даде живот на четвъртата

...
Преди по-малко от месец Светлана Гущерова даде живот на четвъртата
Коментари Харесай

Защо Гущерова ражда в осмия месец?

Преди по-малко от месец Светлана Гущерова даде живот на четвъртата си рожба. Плеймейтката още веднъж роди в осмия месец, както и при предходните си три бременности, а повода се крие в това, че хубавицата не желае да качва доста килограми и моли астроложката си да й каже дата за раждане месец преди термина, научи Lupa.bg.

Младата майка е луда по астрологията и не прави даже крачка, без да ревизира дали въздействията на планетите и звездите са удобни. Светлана постоянно е мечтала за огромно и сплотено семейство, описват близки до моделката и в този момент то е реалност. Двамата със брачна половинка й към този момент са родители на четири деца.

„ Проф. Слънчева и доктор Дяволов ми избавиха и трите деца. Как може и трите ми деца да са в кувьози? И Добри, и Кристиян-Валентин се родиха с проблеми с бялото дробче. И до момента съм в стрес, ревизирам ги непрекъснато – дишат ли, не дишат ли, не дръзвам да ги оставя да спят с играчки, виждам всичко към леглата им да е разчистено. Даже се събуждам през нощта да ги ревизирам дали дишат. Купила съм си даже машинка, която регистрира дишането ми “, показа Светлана преди появяването на последния си правоприемник.

Заради манията си за уязвимост Гущерова рискува здравето и живота на децата си, тъй като заплахата при раждане месец по-рано е голяма. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР