Преди по-големия й син Лазар й помагаше, но от както

...
Преди по-големия й син Лазар й помагаше, но от както
Коментари Харесай

Ани Салич Се Държи За Пред Зрителите, Но Никой Не Знае За Трагедията В Семейството Й

Преди по-големия й наследник Лазар й помагаше, само че от както отпътува да учи в Холандия всичко легна на нея, разясняват нейни близки.

Родителката й, която още през предходната година закъса със сърдечния си орган и бе подложена на интервенция от светилата на Трета градска болница отново се е влошила, предават от retro.bg. Макар лекуването й да мина без затруднения се наложило пенсионерката Златка да се възвръща в допълнение в поствъзстановителната клиника в Банкя.

Само, че старата дама още веднъж не била добре. Ани Салич била разкъсвана от терзания и претърпява сложен прочувствен интервал защото единствения й непосредствен човек до нея е майка й. След сложния и нескончаем бракоразвод с Бранко болестта й напряко е довършило тв звездата.

Из коридорите на Нова тв приказват, че журналистката е станала напълно друг човек. Била нервна и дръпната и с никого не общувала. Колегите й демонстрират схващане тъй като знаят какво е да гледаш болен човек. Но Ани Салич се затворила само в себе си и не споделяла за паниките си с никого.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР