Преди около седмица стана ясно, че принц Хари ще получи

...
Преди около седмица стана ясно, че принц Хари ще получи
Коментари Харесай

Какво свързва Лорън Санчес с принц Хари

Преди към седмица стана ясно, че принц Хари ще получи доста специфична премия - той става част от легендите на английската авиация поради службата си в английската войска като водач. Дали оценката е справедливо или не е въпрос на мнение - значимото е, че Хари се оказа в забавна компания.
 Принц Хари и оповестяването му за жива легенда на английската авиация - какви са реакциите
Подигравка или същинско самопризнание - каква премия получи принц Хари

Няма неприятна реклама

Защото единствено преди ден Лорън Санчес - годеницата на Джеф Безос, показа фотоси в персоналния си профил в Instagram, където е в компанията на Безос, Джон Траволта и принц Хари (четвъртата фотография долу). Оказва се, че самата тя е удостоена с премията.

Гала церемонията за връчването на Living Legends of Aviation се състоя в Бевърли Хилс, а 54-годишната Санчес наподобява повече от щастлива с премията и компанията си. " За мен е чест да съм в наличието на митове на авиацията, които са трансформирали историята и бъдещето на летенето ", написа тя.

Лорън Санчес показа и фотоси със фамилията си, както и независима с Джон Траволта. Джеф Безос не участва на церемонията, само че се появи за празненството след него. Той получи същата премия преди година, напомнят Hello.

още веднъж беше заложила на сексапила във външния си тип - тя носеше прилепнала дълга рокля Balenciaga без презрамки в композиция с черни ръкавици, а годежният й пръстен от Безос на стойност 2 милиона $ беше комплициран върху тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР