Преди около седмица се появиха слухове, че Тита и приятелят

...
Преди около седмица се появиха слухове, че Тита и приятелят
Коментари Харесай

Тита отвърна на хейтърите: Щастлива е, обичана е, чувства се добре с новия любим мъж!

Преди към седмица се появиха клюки, че Тита и приятелят ѝ, ММА боецът Недко Николов, са се разделили. Последните фрагменти от Instagram профила на певицата обаче потвърждават тъкмо противоположното - тя и Николов не просто са дружно, само че и са отишли като двойка на женитба.

  Виж още: Три за благополучие: Ицо Хазарта в очакване на трето детенце, жена му - в напреднала бременност!

Кадърът е от профила на певицата в Instagram, а там тя с текста под него дава отговор красноречиво както на тези, които настояват, че са се разделили, по този начин и на тези, съгласно които двамата не си подхождат като двойка. " Не слушайте хората какво приказват. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота ", написа тя и заключи мненията под фотографията.

  Виж още: Сексапилната Ваня от " Игри на волята ": Малко ми се къса сърцето като виждам тази борба...

Впечатление прави, че на фотографията по-долу, която ще видите, мненията са отключени и Тита приема похвали за визията си. Е, има и рецензии към новия ѝ сътрудник. А че всичко посред им е ок, свидетелства и профилът на Недко във Фейсбук, където се появи фотография с Тита. Тя бе първата, която той качва.

 Виж още: Това ли е новата известна дестинация в Турция за БГ звездите? Преслава също отиде там

А че Тита не се е трогнала от хейтърските мнения, проличава по всичко, което прави. Есента се обрисува като извънредно сполучлива за певицата, която може да се похвали с много участия. На страховит триумф се радва и линията ѝ кецове " Антилопа ", които продава.

Изображение: Официален Instagram профил

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР