Преди около месец ви разказахме историята на виетнамската компания VinFast,

...
Преди около месец ви разказахме историята на виетнамската компания VinFast,
Коментари Харесай

Виетнамски електромобили тръгват в Европа – какви ще са цените?

Преди към месец ви разказахме историята на виетнамската компания VinFast, която стартира да добива огромна известност в Америка през последните месеци. Изглежда от VinFast не считат да завършват до тук и оповестиха, че напълно скоро ще стартират доставки и на избрани европейски пазари. Към момента марката ще се предлага само в три страни – Германия, Франция и Нидерландия.
`Виетнамски

Европейските клиенти на марката ще могат да избират сред моделите VF8 и VF9 в модификациите Eco и Plus. Припомняме, че VF8 е средноразмерен кросоувър с дължина от 4.8 метра и оптимален пробег от 470 километра с едно зареждане. По-големият VF9 е с дължина от 5.1 метра и пробег от 594 километра с едно зареждане.
`Виетнамски

Цените на базовия VF8 Eco с по-малката 82кВч батерия стартират от 43 хиляди евро във Франция, до момента в който версията с по-голяма 87.7кВч батерия в осъществяване Plus стартира от 51 хиляди евро във Франция. По-големият VF9 Plus с най-голямата 123кВч батерия стартира от 64 хиляди евро, до момента в който базова версия с дребната 92кВч батерия стартира от 58 хиляди евро.
`Виетнамски

Клиентите ще имат опция да наемат батерия, като това ще коства сред 120 и 150 евро. По този метод от VinFast поемат грижата за нейната поддръжка и замяна, когато потенциалът ѝ падне под 70%.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР