Преди около една година Анди Макдауъл взима дръзкото решение да

...
Преди около една година Анди Макдауъл взима дръзкото решение да
Коментари Харесай

Анди Макдауъл отново семпла на подиума

Преди към една година Анди Макдауъл взима дръзкото решение да се появи на кинофестивала в Кан с естествената си посивяла коса. Малко по-късно тя съобщи пред Vogue, че животът е прекомерно къс, с цел да не се усещаме добре в личната си кожа. А в действителност дълго време тя се бори тъкмо с това - да отговори на нереалистичните стандарти за хубост и рецензията, която може да получи поради " несъвършенството си ".

Резултатът е впечатляващ и обратно на упованията ѝ - новата ѝ визия е подкрепена от хиляди дами по целия свят, които не желаят повече да се срамят от възрастта си и белезите, които оставя върху тях.

За следващ път Анди Макдауъл показва естествената си хубост пред очите на стотиците гости на Седмицата на модата в Париж предходната седмица. Тя се появи на подиума като част от ревюто на L`Oréal, облечена в дълга рокля, цялата обсипана с мъниста и пера. Висока цепка от едната страна разкрива стройните ѝ крайници до момента в който върви по пътеката. Освен поради впечатляващото ѝ облекло Анди още веднъж събра погледите и поради метода, по който изглежда косата ѝ. За събитието тя не беше избрала претенциозна прическа, в противен случай. Не сме и учудени, че актрисата беше пуснала посивелите си къдрици да падат свободно върху раменете ѝ.
 Снимка 589890
 

Анди Макдауъл решава да спре да се боядисва по време на пандемията от ковид и безусловно се връща към корените си. През юни тази година тя изясни пред People, че " по време на Коронавирус можех да видя корените на косата си, дружно с лицето си, с кожата и очите си и ми хареса. Чувствах, че (ако оставя посивялата си коса) ще бъда по-щастлива. И съм по-щастлива. Наистина ми харесва. Аз съм на 64 години и това е което ми следва. В последна сметка ще бъда със сива коса. Исках да усетя това прекарване ".
 Снимка 589889
 

Актрисата приказва за целия развой на стареене и процеса, през който минава, с цел да одобри тялото си. " Когато остареете, коремът ви също става по-голям. Родих три деца. Постоянно би трябвало да поставям старания, с цел да обичам тази част от тялото си. Толкова е мъчно. "

Но Анди не е сама в този стадий от живота си. Нейните дъщери Маргарет, (27 г.) и Рейни Куоли, (32 г.) абсолютно я поддържат и ѝ припомнят да се отнася по-мило и с обич към себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР