Преди около два месеца депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров,

...
Преди около два месеца депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Слави Трифонов ме излъга, че ще говори с премиера -

Преди към два месеца депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, се обадил на Слави Трифонов по телефона и го призовал да се обади на премиера Кирил Петков, с цел да се схванат.  

" Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че ще се обади на премиера. Казах му – виж в този момент, познаваме се от 20 година Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 година за първи път аз ти звъня, с цел да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да приказваш с него. Това не е шоубизнес. Това е страна, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона ", описа Хазарта пред бТВ.

По думите му шоуменът-политик заречен да звънне и да се чуе с премира и се разделили с Христо Петров с положителни
усеща, само че това по този начин и не се случило.

" Няма по какъв начин да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е комфортно и когато имаш интерес, и когато ползата ти не е предпазен, да ревеш: " Леле, Македония ", разяснява депутатът.

Според него ръководещата коалиция има и грешки.

" Основното, което слушам, е – ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутати. Ела на мое място, с цел да видиш с кой би трябвало да си приказваш, с цел да ги снадиш до 121 ", сподели Хазарта.

По въпроса за разрива в връзките сред Политическа партия и президента Румен Радев Петров изясни, че президентът се пробва да се хареса на всички.

" Това е като предишното лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват Коронавирус с чесън и ракия. Бих му споделил, че когато искаш да се харесаш на всички, най-после не те харесва никой, но имам вяра, че той и самичък може да стигне до този извод ", добави Христо Петров.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР