Преди няколко седмици Лейн Ламбърт каза, че чувства, че третият

...
Преди няколко седмици Лейн Ламбърт каза, че чувства, че третият
Коментари Харесай

Островитяните трябва да намерят начин да играят пълни 60 минути, тъй като напрегнатите мачове продължават да се измъкват

Преди няколко седмици Лейн Ламбърт сподели, че усеща, че третият интервал ще бъде последното парче от пъзела за островитяните.

По-точно да го кажем, би било, че измислянето по какъв начин да играят цели 60 минути ще бъде последното парче от пъзела за Islanders.

Защото откогато Ламбърт сподели, че след срив в последния интервал вкъщи против Сан Хосе, островитяните се справяха добре през третия интервал.

Те затвориха мач против Сините якета, върнаха се, с цел да форсират продължения и в последна сметка завоюваха против Кингс и откриха победител в играта против Анахайм.

След това в събота в Монреал те съвсем преодоляха изоставането от 4-0, достигайки до 4-3, преди празната врата на Кристиан Дворжак да донесе на Канадиънс победа с 5-3.

Това, което остава объркващо и това, което към момента коства на островитяните, макар че играта им прекатурна ъгъла по забележителен метод, е какъв брой рядко е за тях да съберат цялостна игра.

Тридесет мача през сезона островитяните изиграха единствено 11 мач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР