Преди няколко месеца Община Варна постави предпазен парапет на бул.

...
Преди няколко месеца Община Варна постави предпазен парапет на бул.
Коментари Харесай

Читател: За варненския селяндур правилата не важат, дори да застрашава живота на деца!

Преди няколко месеца Община Варна сложи защитен парапет на бул. " Сливница ", в региона от ул. " Пирин " до ул. " Отец Паисий ".  Няколко дни по-късно една от секциите на парапета, която е против ул. " Оборище ", бе демонтирана от " безсънен " варненски селянин, на който му идва очевидно доста далеко с цел да отиде стотина метра в едната или в другата посока, до светофара на кръстовището на ул. " Пирин " или на пешеходния светофар на ул. " Хаджи Димитър ".  Секцията заставам демонтирана повече от 2 месеца. На 22.02.2019 година след подаден сигнал до общината, посредством платформата жителите, Община Варна заведе сигнала с входящ номер. За към десетина дни Община Варна отреагира съответно и навреме секцията беше отремонтирана на 07.03.2019.

Минавайки през вчерашния ден от там открих, че още веднъж е демонтирана от " будните " варненски селяндури. Този/тези " горди варненци " единствено след 17-18 дни след отремонтирането на секцията още веднъж я демонтираха и откраднаха. Този/тези мижитурки поставяйки се над закон, правила и правила, разрушават общинска собственост  и по този метод заплашват живота на деца и възрастни които почват да пресичат през това място четирилентов бул., провирайки се между колоните от коли, изключително в утринните и вечерните часове.

Опасността е особено голяма за децата и учениците от близкото учебно заведение " П.Р. Славейков ", особено за дребните които виждайки, че възрастните пресичат и те вземат решение да пресекат. Това са жителите на гр.Варна, които за личния си мързел, нарцисизъм, пренебрежителност и безочливост са подготвени да разрушават общинско/държавно имущество и да заплашват животи. Отново беше подаден сигнал в общината, още веднъж общината отговори с входящ номер и евентуално ще вземе ограничения, само че къде остава отговорността на всеки един от нас за запазване здравето и живота на най-уязвимите - децата и възрастните хора? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР