Преди няколко години Кристиано Роналдо се маскира до степен, в

...
Преди няколко години Кристиано Роналдо се маскира до степен, в
Коментари Харесай

Маскираха Бербатов като старец и го накараха да покаже, че още го може

Преди няколко години Кристиано Роналдо се маскира до степен, в която да не може да бъде разпознат, и рита със инцидентни минувачи на улицата, до момента в който не реши да смъкна перуката и изкуствената си брада, с цел да покаже кой е в действителност на малко дете, с което замени подавания.

Същото стори и рекордьорът по голове с българския народен тим Димитър Бербатов, заяви. Той се включи в предизвикателство на канала „ Shoot for Love “, в което трябваше да се маскира като възрастен човек и да отиде да поиграе с дилетанти в Англия.

С помощта на гримьор, някогашният голмайстор на Манчестър Юнайтед и Висшата лига бе облечен и маскиран по този начин, че да не бъде разпознат и отиде на игрище на Острова, с цел да поиграе с дилетанти.

Дори на 42-годишна възраст, Бербатов сподели, че умее да пипа топката до съвършенство и даже вкара гол в дуела.

След това, Бербатов напусна терена, смъкна маскировката си, постави фланелка на Манчестър Юнайтед със своето име и номер и още веднъж влезе в игра.

След края на мача Бербатов поговори с останалите футболисти, разпитвайки ги дали са съумели да го разпознаят първоначално, когато е бил маскиран.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР