Преди няколко години жителите на Харманли избраха Мария Киркова за

...
Преди няколко години жителите на Харманли избраха Мария Киркова за
Коментари Харесай

Цветанов в Харманли: От 11-те общини в Хасковска област – Харманли е получила най-много държавни средства в последните години

Преди няколко години жителите на Харманли избраха Мария Киркова за кмет и получиха постоянна локална власт, която работи в техен интерес и получава поддръжка от държавното управление. От 11-те общини в Хасковска област – Харманли е получила най-вече държавни средства в последните години. Те са употребявани за реализирането на извънредно значими планове. Близо 5 млн. лева са отделени за реорганизация на стадион "Хеброс " и за построяването на нов състезателен комплекс. Почти 1 млн. лева струваше цялостното възобновяване на най-голямото читалище в града – "Дружба ". Отделно са дадени стотици хиляди за създаване на ВиК и канализация. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща в Харманли с представители на локалния бизнес, жители, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Домакин на форума бе кметът на Харманли Мария Киркова, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Нашата политика е да градим, а не като съперниците ни – да разрушаваме. Важно е да запазим този курс на стабилно държавно развиване, а това минава през победа на изборите. На идния избор би трябвало оптимално доста евродепутати да се причислят към огромното семейство на ЕНП в Екологичен потенциал, уточни Цветанов и изясни, че след края на изборите ще бъде изработен разбор на персоналния принос по време на акцията и на публичната поддръжка към всеки един евентуален претендент за кмет или общински консултант по места.



Цветан Цветанов посочи заслугата на премиера Борисов за продължаващия разговор с Турция и за извеждането на връзките с южната ни съседка като приоритет по време на европредседателството. На срещата на високо ниво ЕС-Турция във Варна бе препотвърдено съглашението за бежанците, а през днешния ден в България можем да отчетем нулев миграционен напън, означи той. По думите му помощта на страната към Харманли не е инцидентна, тъй като хората от общината понесоха доста през 2016 година, само че останаха толерантни към мигрантите и резервираха своята човещина.



По време на събитието поданици на с. Бисер припомниха м. февруари през 2012 година, когато селото пострада доста тежко от наводненията. За нас Цветан Цветанов е бисерчанин, тъй като с всеотдайната си работа преди 7 години освен като министър, само че и като човек, той избави човешки животи, споделиха хората.

Областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев отговори на въпроси на жители по отношение на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. В цялата страна с помощта на програмата са санирани 1660 блокове. Спестената електрическа енергия единствено за една година е 1 млн. мегаватчаса. Това значи, че най-големият блок на „ Топлоелектрическа централа Марица изток 2” може вместо да работи за вътрешния пазар – да изнася ток. Това пък на собствен ред значи облага за бизнеса, по-чиста околната среда и ниски сметки за всяко семейство, изясни Добрев.



След края на събитието Цветанов, дружно с кмета Мария Киркова, Делян Добрев и регионалния шеф Станислав Дечев - инспектираха хода на ремонтите действия по стадион "Хеброс ", за които държавното управление обезпечи 5 млн. лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР