Преди няколко години бяхме много изненадани от новината, че Емили

...
Преди няколко години бяхме много изненадани от новината, че Емили
Коментари Харесай

Ще остане ли Емили Ратайковски отново сама

Преди няколко години бяхме доста сюрпризирани от новината, че Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Маклард са решили да се оженят. Тайно и без доста да му мислят.
 Емили Ратайковски, Силвестър Аполо Беър и първа фотография на модела, до момента в който кърми сина си
Емили Ратайковски, както не сме я виждали до момента

Поне нe и в Instagram

Преди малко повече от година пък моделът стана и майка за първи път. По принцип тя не обича доста да приказва за персоналния си живот. Затова и не знаем кой знае какви детайлности към брака ѝ.

Но се оказва, че и при нея, както при доста други известни персони, не всичко цветя и рози. Източници на Page Six, близки до Ратайковски, настояват, че тя възнамерява да се разведе със Себастиан Беър-Маклард.

Като повода е, че той ѝ е изневерявал. Въпросният източник добавя, че не става дума единствено за една невярност, а за цяла серия от такива.

Към момента няма подадени документи за бракоразвод в съда, като представители и на двамата към момента не са нито удостоверили, нито отрекли тези изказвания. В края на предходната седмица се появиха клюки и подозрения, че нещата сред Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Маклард не вървят добре.
 Емили Ратайковски, Париж и провокациите на модела
Провокациите на Емили в Париж

Емрата не е изгубила тренинг

Тогава Емрата бе снимана по улиците на Ню Йорк дружно със сина си Силвестър, само че без да носи халката си. По-късно обаче брачният партньор ѝ също бе щракнат от папараци в града, само че той е бил с халка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР