Преди няколко дни видяхме и научихме доста за дизайна и

...
Преди няколко дни видяхме и научихме доста за дизайна и
Коментари Харесай

Huawei P40 Pro и какво разкриват изтеклите изображения на флагмана

Преди няколко дни видяхме и научихме много за дизайна и характерностите на идните Galaxy S флагмани на Samsung, а в края на седмицата се появиха и много данни за един от главните съперници на моделите - Huawei P40 Pro.

Изтеклите в мрежата фотоси на телефона на Huawei в огромна степен затвърждават слуховете досега, само че и разкриват забавни аспекти на новия модел.

Един от тях е наличието на огънат от всичките му страни 6.7-инчов екран, при който рамките са съвсем невидими.

Единственият разрез в екрана е за двойната селфи камера, сходна на тази при миналогодишния Galaxy S10+, само че към момента няма информация за спецификациите й.

Сред най-силните козове на модела се обрисува да бъде четворната му камера, за която знаем, че е формирана от 52-мегапикселов основен датчик, освежен телефото датчик, широкоъгълна леща и Time-of-Flight датчик.

Говори се, че моделът ще разполага с до 100х хибриден зуум, с който ще може да конкурира невижданата камера, с която най-вероятно ще разполага Galaxy S20 Ultra.

От 91Mobiles разполагат и със лист на цветовете, в които P40 Pro и P40 ще бъдат налични - черен, златен, сребърен, бял и наследник.

Големият въпрос обаче остава и той е дали P40 серията ще бъде удостоена с достъп до екосистемата на Гугъл. Засега това наподобява малко евентуално. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР