Преди няколко дни „Радио Бремен съобщи за своя находка: на

...
Преди няколко дни „Радио Бремен съобщи за своя находка: на
Коментари Харесай

Откриха „гробище” с бракувани Mercedes-и

Преди няколко дни „ Радио Бремен " заяви за своя находка: на остаряло летище край град Алхорн, покрай Бремен са паркирани голямо количество бракувани коли Mercedes-Benz.

Както се излиза наяве от репортажа, на дългата 2,5 километра полоса са паркирани 9000 Mercedes-а. Най-голямата част от дефектните модели са пристигнали през Атлантика, а точно създадените в Съединени американски щати всъдеходи GLE и GLS, само че на територията на летището има паркирани още E- и C-класи.

Любопитното е, че на „ гробището " са изоставени и не малко лимузини Mercedes-Maybach S-Class.

В репортажа на радиото се споделя, че всички тези коли са продадени на европейски клиенти, само че доставката им се отсрочва, защото първо би трябвало да бъдат отстранени няколко съществени дефекта.

Mercedes-Benz разяснява, че дефектите в тези коли се дължат на дефектни елементи от снабдители, а не на проблем в производството.

Според обява в Automobilwoche, към сегашния миг към 40 000 нови коли Mercedes не могат да бъдат доставени на клиентите (част от тях са въпросните 9000 коли). В случая с GLE и GLS дефектни са седалките и броните. Тези коли чакат доставка на изправни съставни елементи, които да бъдат в допълнение вградени, с цел да могат колите да потеглят към крайния консуматор.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР