Преди няколко дни на магистрала в Минесота (САЩ) става катастрофа

...
Преди няколко дни на магистрала в Минесота (САЩ) става катастрофа
Коментари Харесай

Кой каза, че нафтата не пламва?

Преди няколко дни на автомагистрала в Минесота (САЩ) става злополука сред лек автомобил и товарен камион. Видеото е снимано от охранителна камера. От конфликта камионът се удря мощно в мантинелата, която дейно го задържа да не падне от моста, а секунда по-късно разлятият дизел пламва и всичко избухва в пламъци, предава dizzyriders.bg.

За благополучие водачът на камиона съумява да слезе от кабината, която след няколко минути просто изчезва, стопена от пламъците. В последна сметка случаят се разминава без жертви, само че видеото е демонстративен образец, че при тежки произшествия дизелът също може да се възпламени.

На 23 ноември 2021 година на българската автомагистрала " Струма “ катастрофира цялостен с пасажери македонски рейс. В удара с мантинелата транспортното средство избухва в пламъци, като в пожарът умират 45 души, а единствено няколко индивида са избавени.

Тогава доста хора разясниха, че дизеловото гориво не може да се възпламени по този начин елементарно и евентуално в рейса е имало туби с бензин, зареден на по-евтина цена в Турция напът към Република Северна Македония. Разследването сподели, че в товарното поделение не е имало такива туби с бензин.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР