Преди няколко дни две от тризначките - Вяра и Надежда

...
Преди няколко дни две от тризначките - Вяра и Надежда
Коментари Харесай

Бруталната истина: Тризначките се кълчат по гащи из лондонските улици, а после реват - обладаха ни! (СНИМКИ)

Преди няколко дни две от тризначките - Вяра и Надежда ореваха орталъка в мрежата за метода, по който живеели или по-точно - мизерствали в Лондон. Те изплакаха, че просели храна по улиците и че били постоянно насилвани от гнусни наркомани, които ги обладавали ей по този начин, на пътя.

Доста хора съжалиха двете застаряващи гърли, само че се появиха българи в Лондон, които разкриха истината. А тя е позорна и въобще не е в интерес на Вяра и Надежда.

Първо - оказа се, че доста нашенци са предложили работа на двете моми, само че онази постоянно отказвали. Не щели да работят, желали да си почиват, да се смеят и да имат прекрасен живот. Е, сори, но не си Парис Хилтън и по този начин не става...

Второ - Вяра и Надежда постоянно се обличат не просто предизвикателно, а като магистрални труженички и се държали с минувачите като платени дами на повикване. Самите те неотдавна се снимаха по гащи, а върху гащите нещо като тюл, който не прикрива нищо. Да не приказваме, че се кълчотят и си въртят задниците все едно са на пиянска колекция в Долно Уйно, а не в Лондон.

" Лондончани са надалеч по-обрани и на улиците не можеш да видиш такива гледки на " разпоретини ", каквито са всекидневие в България. За какви да ги мислят хората, с изключение на за парцали, а след това - за какво ги били обладали?! ", разясняват в нета.

Източник: Лупа.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР