Преди няколко часа фолк фурията Преслава отмени участията си, узна

...
Преди няколко часа фолк фурията Преслава отмени участията си, узна
Коментари Харесай

Притеснително! Фенове пожелават скорошно оздравяване на Преслава! Певицата отмени всичките си участия

Преди няколко часа фолк фурията Преслава анулира участията си, разбра HotArena.

Става дума за клубните й изяви, които е поела за целия месец февруари.

Здравейте, заради здравословни аргументи анулирам участията си до края на месец февруари “, написа брюнетката във Facebook, без да издаде какво тъкмо се случва с нея.

Феновете й незабавно започнаха да се тревожат за нейното положение и един през различен я запитаха какво й е. Всички й пожелаха бързо излекуване.

Досега заради простуда или вирус фолк звезда не е отменяла участия. Всички пеят до последно, даже и с дрезгави гласове. Това навежда на мисълта феновете й, че евентуално не я е подминала грипната вълна, а тъй като е бременна, се постанова да бъде по-отговорна към здравето си и да натъртва на отмора .

Всеизвестен факт е, че бременните дами би трябвало да внимават и да не боледуват, както и да не вървят по всеобщи събития, когато върлуват чамки .

Най-любопитното е, че Преслава нощес пя на 25-годишнината на стилния бранд на дизайнерката София Борисова . На грандиозното празненство, съпроводено и от ревю, представящо новата сбирка на стилната къща, Преси изглеждаше очевидно здрава . Най-вероятно през днешния ден се е случило нещо, което я е предиздвикало да анулира участията си до края на месеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР