Преди новогодишната нощ хиляди се оказаха блокирани на лондонската гара

...
Преди новогодишната нощ хиляди се оказаха блокирани на лондонската гара
Коментари Харесай

Eurostar отмени десетки влакове от Лондон заради наводнен тунел

Преди новогодишната нощ хиляди се оказаха блокирани на лондонската гара " Сейнт Панкрас ", откъдето трябваше да потеглят към континентална Европа. Влаковете на Eurostar под Ламанша бяха анулирани поради наводнен тунел, откакто управляващите на Острова предизвестиха за неприятно време. 

В събота близо 30 влака въобще не потеглиха към крайната си точка. Мнозина не знаят ще стигнат ли в точния момент при близките си, с цел да бъдат с тях на Нова година.

 
Всички влакове на Eurostar за през днешния ден и на следващия ден са резервирани. Не можем да използваме различен. Прегледахме полетите, те също са резервирани. Проверихме и Евротунела, само че е просто невероятно.
жена
В момента не можем да решим. Става по-скъпо с всяка минала минута. Опитваме с рейсове, влакове, преглеждаме разнообразни направления и се надяваме да стигнем до нашата дестинация.
жена

Наводненият тунел се намира в графство Кент, под река Темза. На място са били изпратени помпи и екипи, които да оказват помощ за отводняването. И втора компания - Southeastern, съобщи за отложени влакове. Eurostar разгласи, че пробва да възстанови придвижването, както и че засегнатите клиенти може да получат назад парите за билетите си.

Заради анулираните пътувания блокирани пасажери има и на " Гар дю Норд " в Париж.

 
Цялото ми семейство е тук. Има 12-14 индивида, празнувахме Коледа в Париж и имахме проекти за Нова година в Лондон. Разочароващо е. Разбрахме по имейл какво се случва.
Крис Дилашоу, пасажер от Съединени американски щати

През последните дни бурята " Герит ", която връхлетя Англия, блокира пътища и докара до анулация на влакове и полети. В Шотландия хиляди семейства останаха без ток след изобилен снеговалеж. В повече от 100 региона на Острова са издадени предизвестия за наводнения. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР