Преди началото на снощната акция от 91-вия протест в столицата

...
Преди началото на снощната акция от 91-вия протест в столицата
Коментари Харесай

Ден 91: 120 яйца омазаха офис на ГЕРБ на Дондуков

Преди началото на снощната акция от 91-вия митинг в столицата от „ Отровното трио “ приветстваха оттегленото от евродепутата от Европейската национална партия - Роберта Мецола предложение за корекция в проекторезолюцията за България, в която тя загатва за финансирането на митингите от предприемача Васил Божков, макар, че поправката към момента бе налична на уеб страницата на Европарламента.

Адв. Николай Хаджигенов се изправи пред трибуната и изясни, че е можело да съди депутата Роберта Мецола, само че не се е стигнало до това и добави:

“Най-вероятно резолюцията ще бъде гласувана напълно във типа, в който е дадена, което е един превъзходен пестник за Борисов и голяма победа за митинга “.

Участниците в демонстрацията хвърляха яйца по един от партийните офиси на ГЕРБ на столичния бул. " Дондуков ".

Замерянето на офиси на партии с яйца стана едно от оповестените от отровното трио за законни средства на митинг.

Около 120 яйца бяха изпратени по посока на офиса на ГЕРБ. Пред входа беше струпано и количество отпадък.

От “Отровното трио “ разясниха по-рано вечерта и предадените от министър Каракачанов писмо до президента на Съединени американски щати. В шеговита форма проф. Велислав Минеков описа по какъв начин в писмото имало молба – Донълд Тръмп да поддържа Бойко Борисов в подмяна на пазаруването на американска военна техника, добави БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР