Преди много време принцът и принцесата на Уелс, които днес

...
Преди много време принцът и принцесата на Уелс, които днес
Коментари Харесай

Всяко зло за добро: Как раздялата на Кейт и принц Уилям я подготви за бъдеща кралица

Преди доста време принцът и принцесата на Уелс, които през днешния ден са щастливо женени, претърпяха обществена разлъка през 2007 година - почти пет години след началото на връзката им.

Кейт, която след годежа си с Уилям призна, че тогава „ не е била доста щастлива “, по-късно показа, че късата разлъка - към три месеца - се е оказала за положително.

„ Всъщност тя ме направи по-силен човек “, сподели тя. „ Откриваш неща за себе си, за които може би не си подозирал. Мисля, че когато си по-млад, можеш да бъдеш мощно обхванат от една връзка. Наистина правя оценка това време и за себе си, макар че тогава не го мислех. “

Въпреки че Кейт е била нещастна, тя не го е посочила - и стоицизмът ѝ по време на този сложен интервал през 2007 година може би просто е затвърдил ролята ѝ на бъдеща кралица в очите освен на Уилям, само че и на цялото кралско семейство, оповестява The Daily Express. Кейт употребява това време, с цел да запълни календара си със всемирски събития, само че и - което е още по-важно - да резервира цялостно безмълвие за връзката си с Уилям. Това държание я направи „ безпогрешна “ за ролята на „ бъдещата кралица “ , споделя пред Express Кинси Скофийлд, създател и основател на ToDiForDaily.com.

„ Кейт евентуално е била сигурна, тъй като, макар че е считана за елементарен жител, [Кейт и Уилям] са били дружно за забележителен интервал от време “ , споделя Скофийлд. „ Кралското семейство знаеше, че тя е положително момиче, знаеше, че не приказва с медиите, тъй като сред тези раздели тя беше толкоз философски настроена и си държеше устата затворена, а на всички нейни фотоси по време на раздялата тя гледа напред. Просто се държеше толкоз добре по време на върховете и спадовете на връзката си с Уилям, което неизбежно докара до техния брак.

„ Това трансформира Кейт в сигурна персона - тя беше създадена да е бъдещата кралица “.

Уилям също призна за раздялата им през 2007 година, като съобщи, че двамата с Кейт са се „ опитвали да намерят своя път “. В последна сметка двамата откриха още веднъж пътя един към различен, а останалото, както се споделя, е история... в развой на основаване. След сватбата си през 2011 година те посрещнаха три деца и са считани за бъдещето на монархията.

„ Беше просто малко пространство “, споделя Уилям за раздялата. „ Получи се за положително. “
 Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР