Преди месец варненката попълни от затвора документите, необходими за подновяване

...
Преди месец варненката попълни от затвора документите, необходими за подновяване
Коментари Харесай

Не Й Стига, Че Търка Нара В Сливенския Затвор, Но Преди Малко Нанесоха Нов Удар На Анита Мейзер! Скандалната Вдовица Няма Право Да

Преди месец варненката попълни от пандиза документите, нужни за възобновяване на визата й.

Но от посолството даже не разгледали молбата й, защото Анита трябвало да се яви и персонално на наложителното изявление.

Все отново чиновници създали изключение и предали на юриста на Мейзер, че тя повече няма да се снабди с мечтаната американска виза. Те пояснили, миската е включена в „ черен “ лист, който въпреки и неофициален, автоматизирано я лишава от вероятността да се снабди с позволение за престой в Съединени американски щати.

Във въпросния лист са включени лица, които не са мечтани там. Подобен и е казусът с дъщерята на Мейзер – Джули. Тя също има възбрана да пътува до Америка, въпреки че визата й още към момента важи, написа Хот сцена, базирайки се на „ Уикенд “.

Младата дама се върна от Щатите, откакто майка й беше упрекната за убийството на Николай и влезе в пандиза. След случилото се Джули направи два опита да се прибере в Съединени американски щати. Но получи безапелационни отводи без никакви пояснения.

В момента младата дама живее в Кипър, където фамилията разполага със личен парцел.

Джули упреква майка си за проваленото си бъдеще, разкриват осведомени със фамилната им драма.

Анита Мейзер упреква за черния си щемпел сестрата на Николай, която съгласно нея се възползва от поста си, с цел да й вреди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР