Преди малко разбрахме, че министър-председателят Кирил Петков е водил разговори

...
Преди малко разбрахме, че министър-председателят Кирил Петков е водил разговори
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Зеленият сертификат у нас е побългарен, трябва незабавно да отпадне!

Преди малко разбрахме, че министър-председателят Кирил Петков е водил диалози " на мрачно ", в които е поел ангажимент за отпадането на зеления документ в България. Искам да напомня каква е историята на зеления документ в постройката на Народното събрание. Това съобщи на брифиг в Народното събрание някогашният здравен министър и народен представител от проф..
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30386
,,Преди месец нашата парламентарна група внесе искане за отпадане на зелените документи в Народното събрание. Защото той трябваше да важи за безусловно всички български жители. Нека да не се съпоставяме между тях кои сме по-равни и по-богоизбрани. В постройката на Народното събрание влизат депутати без зелени документи. Именно в тази връзка изрично настояваме в България да се съблюдават разпоредбите от безусловно всички български жители и властта да се стреми да постанова тези правила и да пази живота на хората, а не да пази личното си време в Министерски съвет или постройките на НС``, изясни още той.

Проф. Ангелов разкри, че 30% от зелените документи у нас са подправени и подсети, че притежаването на зелен документ е рисково.

Ето за какво ние от настояваме за незабавна анулация на зеления документ. Когато той отпадне, търговията с подправените зелени документи ще спре, т.е. ние ще свършим работата на Министерство на вътрешните работи, уточни депутатът.

Бившият здравен министър акцентира, че не са срещу зеления документ, а са срещу " побългарения му вид ", който е бил въведен " напук от министър Стойчо Кацаров ".

Никой в Европа не има вяра на нашия зелен документ, безапелационен беше проф..
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30386  COVID-19: Ще има ли стягане на ограниченията в Русе? COVID-19: Ще има ли стягане на ограниченията в Русе?  Бум на инфектираните с ковид в Шуменска област Бум на инфектираните с ковид в Шуменска област  Германия трансферира прага от 10 милиона инфекции с ковид Германия трансферира прага от 10 милиона инфекции с коронавирус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР