Преди малко повече от седмица стартира делото срещу Гуинет Полтроу,

...
Преди малко повече от седмица стартира делото срещу Гуинет Полтроу,
Коментари Харесай

Делото приключи - виновна ли е Гуинет Полтроу

Преди малко повече от седмица започва делото против Гуинет Полтроу , заведено от пенсионирания офталмолог Тери Сандърсън поради ски случай, състоял се през 2016 година
 Тери Сандерсън - индивидът, който съди Гуинет Полтроу поради ски случай
Тери Сандерсън - индивидът, който съди Гуинет Полтроу поради ски случай

До какви пострадвания докара конфликтът им

Сандърсън твърдеше, че до момента в който е карал ски, актрисата го е връхлетяла върху него, а вследствие на конфликта е получил съществени пострадвания. Полтроу, несъмнено, отхвърляше тя да е отговорна за случилото се, като даже като използва децата си като очевидци по делото.

Е, то към този момент приключи и съгласно съда Гуинет Полтроу е почтена. Вината за случилото се е на Тери Сандерсън, като с дейностите си той ѝ е предизвикал леки пострадвания. В изгода на актрисата е присъдена символичната сума от 1 $.
 Тери Сандерсън и Гуинет Полтроу след края на делото

Тери Сандерсън и Гуинет Полтроу след края на делото

" Чувствах, че приемането на погрешно изказване компрометира честността ми. Доволна съм от изхода на делото ", споделя още Гуинет Полтроу в публично изказване получено от People.

Адвокатът на Сандерсън пък споделя, че са разочаровани от решението на съда, само че поддържат легалния развой. След края на делото се случи нещо забавно, като камерите уловиха по какъв начин актрисата прошепва нещо в ухото на Тери Сандерсън.
 Как Тейлър Суифт се оказа забъркана в ски случая и правосъдното дело против Гуинет Полтроу
Коя е другата известна персона, забъркана в дело против Гуинет Полтроу

Когато актрисата би трябвало да се пази

Според Associated Press, Полтроу му е споделила " Пожелавам ти всичко хубаво ", на което пък 76-годишният пенсионер е дал отговор: " Благодаря ти, скъпа. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР