Преди малко ми звъня Полина Паунова от Капитал“. Искала да

...
Преди малко ми звъня Полина Паунова от Капитал“. Искала да
Коментари Харесай

Костадинов отказал интервю на Капитал от хигиенни съображения

„ Преди малко ми звъня Полина Паунова от „ Капитал “. Искала да прави изявление с мен, само че аз и споделих, че имам съществени хигиенични съображения да не го направя “, това осведоми в профила си във Facebook ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той се стимулира, че не давал изявленията „ на жълтата преса “ и на „ финансирани от чужбина „ български “ медии и публицисти “.

„ Паунова ме попита какво имам поради и се наложи да я подсетя, че медията и е финансирана от фондация „ Америка за България “. За моя изненада се оказа, че съгласно „ журналистката “ парите от АзБ не били непознато финансиране. Веднага я попитах за какво мисли по този начин, само че в този миг се наложи да обърна внимание на един румънски митничар, защото водих диалога на молдовско-румънската граница, тъй като през днешния ден бях на празника на българския Тараклийски регион в Молдова. Тъкмо се разбрах с румънеца и Паунова смотолеви нещо завалено, след което прибързано затвори “, споделя той.

„ И в този момент този въпрос не стопира да ме гложди - за какво съгласно Паунова вземането на пари от Съединени американски щати не се брои за непознато финансиране? Смятам да реша въпроса коренно, както са го решили американците със своя Закон за регистрация на непознатите сътрудници. Всяка българска медия, финансирана от чужбина, ще бъде записана като сътрудник на съответната непозната страна. Така е в Съединени американски щати, по този начин ще е у нас - сигурен съм, че американските сътрудници в България няма по какъв начин да не бъдат удовлетворени “, приключва Костадинов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР